Afbeelding
Foto: Sjoerd Stoop

Ook de kinderen
kunnen uit hun bol

Ook de kinderen komen aan hun trekken tijdens het Sluis- en Bruggenfeest met drie tradities.

Kinderspeelstraat
Er gebeurt weer veel op de Kinderspeelstraat dit jaar. Onder andere is er een kleurplaatwedstrijd en er zijn maar liefst drie springkussens, Yoga Today en Dansstudio Van Harten zijn aanwezig met diverse activiteiten, er zal een straatact zijn, kinderen kunnen geschminkt worden of glittertatoeages laten zetten (beide alleen op vrijdag) en Geert Tiersma leert kinderen hoe ze een instrument moeten bespelen en maken van afval. Ook is er een kermisattractie. De Kinderspeelstraat is er vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur.

Kindervrijmarkt
De Kindervrijmarkt op zaterdag begint al om 7.00 uur en duurt tot 12.00 uur en net als voorgaande jaren is de Kindervrijmarkt op de Hoogstraat, tussen de Vechtbrug en het Achterom. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat volwassenen en handelaren de kraampjes bemannen.

Viswedstrijd
De Algemene Weesper Hengelaars Bond is ook weer van de partij met de traditionele viswedstrijd voor de jeugd. Deze is op zaterdag 25 augustus aan het Achterom en begint om 10.00 uur. Verzamelen vanaf 9.30 uur nabij de Slijkstraatbrug. Hengels, aas en voer regelt de AWHB. Aanmelden kan via jeugd@awhb.nl.

Goede handel.