Dermatoloog Laura Kienhorst.
Dermatoloog Laura Kienhorst.

Nieuwe dermatoloog binnen het Esthetisch Medisch Centrum

HILVERSUM Dermatoloog Laura Kienhorst is sinds 1 oktober werkzaam binnen het Esthetisch Medisch Centrum (EMC) in Hilversum.

Laura Kienhorst is een allround dermatoloog en heeft al veel ervaring met behandelingen van de huid die ouder wordt, met name op het gebied van botox en fillers.

"We worden allemaal ouder, maar als je uitstraling niet meer bij je leeftijd past, kunnen we hier iets aan doen. Rimpels, pigmentvlekken, overbeharing en rode vaatjes zijn oorzaken van een ouder uiterlijk.

Behandelingen

Bij het EMC Gooi en Eemland bieden wij een scala aan behandelingen, waaruit u samen met de dermatoloog kiest om de veroudering een halt toe te roepen en er weer zo jong uit te zien als u zich voelt. De drie pijlers van onze behandelingen zijn: adviezen over uw leefstijl, verbetering van de huidstructuur met laser en verbetering van rimpels met botox en fillers."

Natuurlijk resultaat

In het EMC Gooi en Eemland worden de behandelingen op een verantwoorde manier toegepast binnen de muren van het ziekenhuis met als doel een natuurlijk resultaat.

Afspraak

Maak nu snel een afspraak voor een vrijblijvend advies bij het EMC Gooi en Eemland door te bellen met 088-753 14 40. Of volg EMC Gooi en Eemland via de website, www.emctergooi.nl, of via Instagram, emctergooi.