3

Een paar kilo kwijtraken is een uitdaging. Maar bij Easyslim.nu gaat afvallen makkelijker dan je denkt.

5
Het wordt kouder dus de kledingkast kan weer aangevuld worden. Bekijk de trends voor mannenmode en avontuurlijke boys & girls outfits. En wat dacht je van een hoed? Die staat iedereen goed.

7

Zin in een lekkere lunch of diner? Ga dan langs bij de sfeervolle restaurants Hogewey en Oversingel. Als je op zoek bent naar een nieuwe of tweedehandsauto, dan kun je het beste langsgaan bij autobedrijf Auto Lancker. Je hele interieur omgooien? Neem dan contact op met Coby Moerma voor stylingadvies.

9
Het is herfst en bij eetcafé 't Weesperplein kun je genieten van de traditionele Wildavond. Wil je graag gelukkig zijn? Katarina van 4SeasonsCoaching kan je daarmee helpen. Ook al regent het en wordt het steeds kouder, Bijvoet Sport heeft kleding om toch buiten te blijven sporten.

10

Tijd voor een upgrade van je woning? Probeer nieuw behang, stoere douches en vinyl vloeren.

11

Het is bijna herfstvakantie. Ga wandelen door de Vesting of zweven in een luchtballon boven Pampus. Schoonheidsfoutjes op je gezicht? Bij Huidzorg Weesp kunnen ze je helpen.


13
We kunnen niet wachten! Schaatsen uit 't vet, want Maxis biedt vanaf 6 december schaatspret!

14
Nieuwsgierig naar de producten van familiebedrijf Venavo, kom dan langs op de dinsdagmarkt in Weesp. Wil je artikelen lezen die je nergens anders vindt? Wordt dan abonnee van WeesperNieuws Extra.

15

Wil je Weesp zelf 'proeven'? Vanaf december ligt het kookboek 'Proef Weesp' in de winkels met smakelijke recepten van Weesper ondernemers en bekende plaatsgenoten.