Jan Zwagerman voor zijn bedrijf OK Storage met 185 mini-opslagunits.
Jan Zwagerman voor zijn bedrijf OK Storage met 185 mini-opslagunits.

Bij OK Storage kun je veilig en droog al je spullen opslaan

WEESP Als je ruimte nodig hebt om je inboedel op te slaan of als zzp'er om je administratie te bewaren, dan ben je bij OK Storage aan het juiste adres.

OK Storage zit sinds 1 september aan de Pampuslaan in Weesp voor particuliere en zakelijke klanten. "Het pand is zowel buiten als binnen helemaal gerenoveerd", vertelt eigenaar Jan Zwagerman. "Er zijn twee verdiepingen en de units zijn altijd droog, worden goed geventileerd met een constante temperatuur en met minimale warmte is het in de winter vorstvrij. Bij ons kun je veilig al je spullen opslaan. We hebben 185 units in verschillende maten. Je kunt een opslag huren vanaf 2 kubieke meter voor je administratie, boekhouding, archief of andere zaken zoals je camping-, tuin- of bootspullen of als je bijvoorbeeld timmerman bent en je zoekt ruimte voor een zaagmachine of gereedschap. Mensen werken tegenwoordig veel thuis en moeten soms een slaapkamer of zolder ombouwen tot werkkamer en kunnen hun spullen in de woning niet kwijt. Voor die spullen is een mini-opslag een goede oplossing. Ook kun je een complete inboedel opslaan omdat je gaat verhuizen of verbouwen of door een erfenis en dan zijn er units van 36 kubieke meter beschikbaar."

Bij OK Storage is aan alles gedacht. "Klanten kunnen aan de achterzijde van het pand de spullen uitladen. Er staan steekwagens en transportkarretjes voor gratis gebruik. Natuurlijk is er ook een goederenlift voor de bovenste verdieping. En andere service is dat je gratis een aanhangwagen kunt lenen voor twee uur om je spullen op te halen of weg te brengen als je bij ons een unit huurt. Als je een aanhanger de hele dag wilt gebruiken, kan dat in principe ook. Voor de veiligheid hangen er diverse camera's en is er een alarmsysteem."
"Als je interesse hebt om een mini-opslag te huren, kun je alle informatie vinden op onze website www.okstorage.nl en het makkelijk zelf regelen. Met een plattegrond van de loods kun je aanklikken welke unit je wilt en met de ruimtecalculator kom je er in drie stappen eenvoudig achter hoeveel opslagruimte je nodig hebt. Na de reservering krijg je een mail met een toegangscode zodat je het pand binnen kunt komen wanneer je wilt. Voor je unit heb je een eigen slot. De selfstorage is zeven dagen in de week open van 06.00 tot 23.00 uur. We zijn altijd persoonlijk, laagdrempelig en alles staat hier veilig tegen lage kosten. Bij ons kun je een unit huren voor een week en makkelijk beƫindigen. We hebben nu een hele mooie actie: als je bij ons een opslagruimte huurt voor zes maanden, krijg je twee maanden cadeau."

OK Storage zit aan de Pampuslaan 139 in Weesp. www.okstorage.nl | contact@okstorage.nl.