Film: 'Burden' op donderdag 10 september in de City of Wesopa.
Film: 'Burden' op donderdag 10 september in de City of Wesopa.

Donderdag 3 september

Leesplezier met je e-book

10.00 uur | Bibliotheek Weesp

Je kunt op veel manieren e-books lezen; hoe dat precies in zijn werk gaat vertelt onze specialist van de digitale bibliotheek. Vooraf aanmelden via www.bibliotheekgooienmeer.nl of 085-2085418.

Film: 'Gli anni più belli'

18.00 en 21.00 uur |
City of Wesopa

Giulio (Pierfrancesco Favino), Gemma (Micaela Ramazzotti), Paolo (Kim Rossi Stuart) en Riccardo (Claudio Santamaria) zijn sinds hun jeugd hecht bevriend. Samen groeien ze op, gaan ze door de puberteit en worden ze volwassen. Ze delen momenten van liefde en succes, maar kennen ook tijden van teleurstellingen. Naarmate de jaren verstrijken, verliezen de vier vrienden elkaar regelmatig uit het oog, om elkaar steeds weer terug te vinden. Entree 9,50 euro.

Vrijdag 4 september

Carillonconcert

19.00 uur | Luisterplaats
Beiaardconcerten

Gastbeiaardier Jan Willem Achterkamp speelt het Hemony carillon in de Laurenstoren. Goed te horen op de vele leuke terrassen in de binnenstad. Op de luisterplaats in de achtertuin van Oudegracht 27 bent u ook welkom.

5 en 6 september

Jakop Slegt

10.00 uur | Museum Weesp

Museum Weesp toont u het werk van een bijzondere kunstenaar uit Weesp. Informatie via www.museumweesp.nl.

Zondag 6 september

Muziek op de Vuurlinie

16.00 uur | Centrum Weesp

De Vuurlinie vaart langs de terrassen in de Kom van Weesp en op de Vecht. Je kunt dan genieten van de pop formatie Niet Dringen, een zesmansformatie die garant staat voor muziek, feest en entertainment met Nederlands- en Engelstalige popmuziek uit lang vervlogen tijden tot en met heden. Kom zondag naar het centrum en strijk neer op een van de terrassen. Wij maken het nog gezelliger met dit gratis optreden.

Maandag 7 september

Seniorweb

10.00 uur | Bibliotheek Weesp

U kunt vragen stellen over uw laptop, desktop, telefoon of tablet. Wij zijn open van 10.00 tot 12.00 uur. Onder het genot van een een kopje koffie of thee proberen wij u dan verder te helpen op de 'digitale snelweg'.

Muziekcursus

16.30 uur | van der Muelen
Vastwijkschool

Kraak de Code is een cursus van 34 lessen voor kinderen uit groep drie en vier. Samen lekker muziek maken en ontdekken. Je start met drie proeflessen voor 25 euro. Aanmelden via www.degooischemuziekschool.nl.

Zwangerschapscursus

20.15 uur | Verloskundige Praktijk

Fit en voorbereid bevallen voor dames die zijn uitgerekend in november of december 2020. Tevens opfriscursus of dagcursus mogelijk. Voor meer info: www.b-prepared.nl. Voor aanmelding: info@b-prepared.nl of bel/app 06-11085386.

Dinsdag 8 september

PlusBus

12.15 uur | Gebouw Papelaan 99

De herstart van de Plusbus is een succes. We volgen de regels van het RIVM (met mondkapjes). Vandaag gaan we heerlijk genieten van een high tea, zoet en hartig, warme en koude gerechten. Info: 0294-410639 op maandag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Breicafé

13.00 uur | OAZ-gebouw

Buurtvereniging De Achtergracht organiseert wederom het breicafé. Heb je interesse in breien en/of haken kom gerust binnen. Uiteraard coronaproof. Locatie: Fijnvandraatlaan 2. Toegang gratis.


Spreekuur rechtswinkel

19.30 uur | Gebouw Papelaan 99

De rechtswinkel houdt spreekuur. Neem zo veel mogelijk contracten en papieren mee betreffende de zaak waarover u advies wilt hebben. Wij vragen een kleine bijdrage van 2 euro.

Woensdag 9 september

Administratie voor Elkaar

9.30 uur | Papelaan 99

Stel uw financieel-administratieve vragen aan ervaren vrijwilligers en een sociaal-juridisch dienstverlener. Zij helpen u met formulieren, bellen met instanties, ordenen, etcetera. Bel voor een afspraak: Wilma Knops 06-33951892 of wknops@versawelzijn.nl.


Cabaret: Youp van ’t Hek

19.30 en 21.15 uur |
City of Wesopa

Youps tiende en tevens laatste oudejaarsconference. Een terugblik op 2020. Met de titel 'Korrel Zout'. Een titel die de lading volledig dekt. Entree 17 euro.

Donderdag 10 september

Film: 'Burden'

18.00 en 21.00 uur |
City of Wesopa

'Only Love Can Drive Out Hate'. Mike Burden (Garrett Hedlund) is een zwijgzaam man en loyaal lid van de Ku Klux Klan. Maar hij vlucht weg van de Klan. Entree 9,50 euro.