World Cleanup Day komt eraan. Iedereen is welkom om te komen helpen.
World Cleanup Day komt eraan. Iedereen is welkom om te komen helpen. Foto: WeesperNieuws

Wie komt er zaterdag 19 september zwerfvuil prikken?

WEESP Elke week selecteert de Vrijwilligerscentrale Versa voor het WeespertNieuws drie nieuwe vrijwilligersvacatures. Deze week zijn dat:

Bardienst bij MHC Weesp

Ben je 18 jaar of ouder, sociaal ingesteld en heb jij affiniteit met horeca? Wellicht is deze vacature iets voor jou! We zoeken voor de doordeweekse dagen en in 't weekend nog barmedewerkers voor hockeyclub MHC Weesp. Je verzorgt het drankje en hapje voor de clubleden die na hun training of wedstrijd nog even in het clubhuis na willen praten.

Gezelligheid voor Thea

Thea (85) is een slimme, intelligente, hartelijke dame die altijd middenin het leven stond. Deze ondernemende, nieuwsgierige vrouw werkte bij de Marine en later als secretaresse. Door functieverlies is ze meer aan huis gebonden waardoor haar wereld een stuk kleiner is geworden en het gemis aan reuring en "avontuur" maakt haar af en toe verdrietig, maar zeker niet negatief. Ze heeft behoefte aan wat gezelligheid, een praatje met iemand en misschien zelfs even eruit want ze kan goed uit de voeten met haar rolstoel.

World Cleanup Day

Opruimactie aan de Vecht op zaterdag 19 september van 10.30 tot 12.00 uur. Loop met ons mee en prik zwerfafval langs de oever van de Vecht. Opruimactie op de Vecht: 13.00 - 14.30 uur. Vaar of SUP met ons mee en vis het zwerfafval uit het water. Het verzamelpunt voor alle acties is bij Café 't Helletje aan Stationsweg 13. Na elke actie ben je van harte welkom voor een (gratis) kop koffie of thee bij 't Helletje. Je hoeft geen Nederlands te spreken om mee te kunnen doen.

Iedere dinsdag van 11.00 tot 12.00 uur houdt de Vrijwilligerscentrale inloopspreekuur in Gebouw Papelaan 99. Of maak een afspraak via info@vcweesp.nl of bel naar 06 - 82 60 59 87.