Dominic Seldis opnieuw het theater in

WEESP Dominic Seldis komt met een nieuwe theatershow. Komend weekend zijn de eerste voorstellingen in Hoorn.

De nieuwe show van de Weesper Brit heet Simply, Dominic. De contrabassist, dirigent en tv-presentator belooft zijn publiek ‘een intieme muzikale avond, met de beste klassieke -, jazz- en filmmuziek’.

In deze voorstelling staat Seldis samen met Rembrandt Frerichs (piano) en Vinsent Planjer (drums) op het podium. Simply, Dominic is tot en met 19 december te zien in de Nederlandse theaters. Weesp komt helaas niet op de speellijst voor.


Nieuwe klassen, en dus ook nieuwe proeflessen

WEESP Theaterschool Zone 1380 heeft zoveel aanmeldingen gekregen dat er voor het komende lesseizoen klassen bijkomen. Dit zitten nog niet allemaal vol, daarom is er volgende week nog een extra ronde met gratis proeflessen.

De vooropleiding Theater is naar Amsterdam verhuisd, het gevolg van een opgestarte samenwerking met het Polanentheater. Daar krijgen de studenten drie dagen per week les en spelen ze ook hun uitvoeringen. Desondanks tellen de klassen die in Weesp blijven nu al ruim honderd leerlingen. Daarom is de theaterschool op zoek naar een nieuwe leslocatie. “Mocht er een gouden tip zijn, dan zou dat geweldig zijn. Die kan naar info@zone1380.nl“, hoopt Sara Kroos.

Voor de proeflessen van volgende week gaat het aanmelden via www.zone1380.nl. Meedoen kan in verschillende leeftijdsgroepen van 5 tot en met 24 jaar. Ook leuk: de theaterschool komt komend najaar met een extra aanbod voor volwassenen: van creatief schrijven tot aan musical, korte cursussen van 7 of 14 weken.


Seniorweb is er weer

WEESP De gratis inloopspreekuren van Seniorweb in de Bibliotheek van Weesp zijn weer gestart.

Manadag van 10.00 tot 12.00 uur staan de vrijwilligers klaar om senioren te helpen met digitale problemen.