De energiecoaches van Weesp Duurzaam.
De energiecoaches van Weesp Duurzaam. Foto: Paul Roholl

De nieuwste vacatures van de vrijwilligerscentrale

WEESP Elke week selecteert de Vrijwilligerscentrale van Versa Welzijn voor het WeespertNieuws drie nieuwe vrijwilligersvacatures. Deze week zijn dat:

Maak het verschil als
energiecoach

Wil jij helpen Weesp te verduurzamen en heb je belangstelling voor energiebesparing in woningen? Bij Weesp Duurzaam leiden we energiecoaches op die Weespers kosteloos en vrijblijvend op weg helpen richting een energiezuinig huis. Meld je aan en na acht webinars ben je klaar om de energietransitie in Weesp mee vorm te geven! We bieden een vrijwilligersvergoeding. Weesp Duurzaam is een vrijwilligersplatform dat zich inzet voor een groener en toekomstbestendig Weesp.

Meehelpen in de
schooltuin van de Terp

De kinderen van basisschool de Terp gaan regelmatig aan de slag in de schooltuin. Hun leerkrachten zouden het heel fijn vinden als een vrijwilliger met groene vingers én geduld met kinderen hen hierbij kan ondersteunen.

Vrijwilligers spreekuur
‘Administratie voor Elkaar’

Zie je het als een uitdaging om bezoekers van het spreekuur te helpen met al hun financieel administratieve vragen? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Iedere woensdagochtend van 09.30-11.30 is er een gratis inloopspreekuur waar mensen terecht kunnen met al hun financieel administratieve vragen. Je vult samen formulieren in, ordent de post of administratie, je legt uit wat er in een brief staat of schrijft een brief voor iemand. Ook kan het zijn dat je belt naar instanties, een inschrijving doet op Woningnet of iemand aanmeldt bij de Voedselbank.

Inloopspreekuur
vrijwilligerswerk

Iedere dinsdag van 11.00-12.00 uur is er een inloopspreekuur voor alle vragen over vrijwilligerswerk op de Papelaan 99. Kijk voor meer informatie over deze vacatures op www.vcweesp.nl Heb je vragen over het doen van vrijwilligerswerk? Wil je weten of het iets voor jou is of horen welke mogelijkheden er zijn? Mail naar info@vcweesp.nl of bel naar 06 - 82 60 59 87 voor een persoonlijk adviesgesprek.