De X-mas Ride & Bite is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.
De X-mas Ride & Bite is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Autopuzzeltocht rond Weesp met een 3-gangendiner

WEESP Fort Evenementen en café-diner ‘t Weesperplein slaan de handen ineen voor een bijzonder coronaproof kerstuitje. De inschrijving hiervoor is geopend.

Omdat we deze kerst anders moeten aanpakken dan anders, hebben de ondernemers speciaal voor de inwoners van Weesp en omgeving een X-mas Ride & Bite ontwikkeld.

De autopuzzeltocht is op zaterdag 12 december en start bij Fort Uitermeer waar de deelnemers een goodiebag (met onder meer de instructies en bestek) krijgen voor onderweg. Het gezelschap moet vervolgens navigeren, puzzelen, (kerst)vragen beantwoorden en een autobingo spelen om de stops te vinden waar de voor-, hoofd- en nagerechten worden uitgereikt.

De X-mas Ride & Bite is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. De deelnemers maken bovendien kans op leuke prijzen. Wie de juiste antwoorden inlevert, speelt mee in een loting voor een gratis take-away-driegangenkerstdiner of een grote houten eland voor in de tuin.

Het uitje is geheel coronaproof, want de deelnemers hoeven onderweg de auto niet uit en iedereen start in een apart tijdsslot zodat er geen groepsvormingen zijn. De kosten bedragen € 24,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar € 17,50. Reserveren kan via autopuzzeltocht.nl.