Vacatures van de Versa Vrijwilligerscentrale

WEESP Elke week selecteert de Vrijwilligerscentrale van Versa Welzijn voor het WeesperNieuws de leukste nieuwe vrijwilligersvacatures. Deze week zijn dat:

Maatschappelijk begeleider Vluchtelingenwerk

De integratiecoach / maatschappelijk begeleider houdt zich bezig met de begeleiding van vluchtelingen die net komen wonen in onze gemeente. Taken van een maatschappelijk begeleider zijn onder meer: ondersteuning bieden bij het regelen van voorzieningen, het samen met de cliƫnt opstellen van een begeleidingsplan en daar uitvoering aan geven, helpen bij het invullen van formulieren, begeleiden bij de aanmelding en inschrijving bij verschillende instellingen zoals gemeente, woningbouwcorporatie, zorgverzekeraar, school en uitleg geven over de werking van procedures en instanties.

Begeleider schoolbezoeken Muiderslot

Het Muiderslot biedt leuke educatieve programma's voor het onderwijs aan. Ook zijn het kasteel en de tuinen een heerlijke locatie voor een schoolreisje. Deze schoolbezoeken worden begeleid door enthousiaste vrijwilligers. Je ontvangt scholen gastvrij en begeleidt de leerlingen en hun begeleiders tijdens hun bezoek aan het kasteel, de tuinen en het omliggende terrein. Daarnaast help je hun met de uitvoering van hun opdrachten. Ben je 1 dagdeel beschikbaar van 10.00-14.00 uur? Dan komen we graag met je in contact.

Weesp Bedankt!

Leuk om te zien dat veel vrijwilligers al een cadeautje uitgezocht hebben via www.versavrijwilligerscentrale.nl/weesp-bedankt. Heb je dit nog niet gedaan en doe je vrijwilligerswerk in Weesp? Kies dan snel jouw lokale cadeautje!

Geen inloopspreekuur

Vanwege de coronamaatregelen is er voorlopig geen inloopspreekuur. Contact is mogelijk via info@vcweesp.nl / 06-82 60 59 87.