Acties voor de voedselbank

WEESP Van Wijngaarden | RegioBank Weesp heeft vorige week de voedselbank blij gemaakt met cadeautassen voor de cliënten.

“Er blijken dit jaar meer mensen gebruik te maken van de voedselbank. Juist in deze feestmaand willen wij voor deze mensen iets extra’s doen”, licht Henk van Wijngaarden toe. Zijn team heeft voor de cliënten van de Weesper voedselbank een shopper met mooie cadeaus samengesteld, van Monopoly tot puzzels en van knuffels tot stripboeken. “Zo wordt december ook voor hen speciaal.”

Ondertussen zitten ook anderen niet stil. Sandra van der Spruit is geld voor boodschappen aan het inzamelen voor de voedselbank. Zij heeft met Jeffrey Veldt van de SPAR een deal. Voor iedere 15 euro die ze inzamelt, mag ze bij hem voor 22,50 euro inkopen doen. Wie een financiële bijdrage wil leveren aan deze actie kan een privébericht sturen via de Facebookpagina van Sandra. Het Fysio Gezondheidscentrum Weesp heeft besloten geen kerstattenties te verstrekken, maar doet in plaats daarvan een donatie aan de voedselbank. Ook de patiënten kunnen hieraan meedoen.