Afbeelding
Foto:

Apotheek Lamberts is nieuw, modern en prettig

HILVERSUM Het is veel mensen opgevallen dat de apotheek in Medisch Centrum de Artsenij open is onder de naam Apotheek Lamberts.

"We hebben de modernste apotheek van ’t Gooi", vertelt apotheker Lamberts. "Het oude cliëntenbestand is overgenomen en u kunt eenvoudig terug te komen. Overigens kan iedereen bij ons terecht, binnen een minuut hebben we u ingeschreven, dossier opgevraagd en lichten uw huisarts in. Aan de balie wordt u vriendelijk en deskundig geholpen. Wij kijken naar wat u nodig heeft en denken mee. Daarom hebben wij regelmatig contact met uw huisarts of specialist. We hebben een spreekkamer waar we de geneesmiddel rustig en uitgebreid met u kunnen doornemen.
Als u geen zin of tijd heeft om uw geneesmiddelen in de apotheek af te halen, bezorgen we ze gratis bij u thuis. Ook beschikken wij over een uitgifte automaat, die 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar is. U krijgt op uw telefoon een unieke code om het geneesmiddel op te halen. Voor mensen die langere tijd geneesmiddelen moeten gebruiken, kunnen we automatisch herhaalrecepten verzorgen. Wij regelen het herhaalrecept en u krijgt bericht als u het af kan halen in de apotheek of automaat. Ons team is gespecialiseerd in medicatierollen voor thuisgebruik, maar ook voor instellingen. Neem contact op en we staan klaar om alles voor u uit handen te nemen."

------------------------------------Waarom naar Service Apotheek?

In onze apotheek snel geholpen met 24-uurs automaat, online via website of Service Apotheek-app. In de app kunt u onder andere makkelijk herhaalrecepten aanvragen en medicatieoverzicht inzien en aanpassen.

Het juiste geneesmiddel vinden is maatwerk. Wij kijken naar wat u nodig heeft.

U krijgt uw geneesmiddelen niet zomaar mee. Uw Service Apotheker controleert elke dag alle recepten, ook die online zijn aangevraagd.

U wenst de beste zorg die er is. Daarom hebben wij regelmatig contact met uw huisarts of specialist.

Aan de balie wordt u altijd vriendelijk geholpen.

U wilt graag iets onder vier ogen bespreken? Dat kan in de aparte spreekkamer.

Wat vindt u van onze Service Apotheek? Laat het ons weten! Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn.