Afbeelding

Zelfstandig steunkousen aan- of uittrekken

HUIZEN Wist u dat er hulpmiddelen zijn waarmee u zelfstandig uw steunkousen kunt aan- en uittrekken?

Aan- en uittrekken van steunkousen kan een probleem zijn! Wanneer het niet zelf lukt, wordt vaak de thuiszorg ingeschakeld. Dit kan een belasting zijn voor u en voor de thuiszorg. Daarom wordt er steeds vaker gekeken of iemand zelfredzaam kan zijn. HandyLegs en HandyFix zijn twee hulpmiddelen waarmee u zelfstandig uw steunkousen aan- en uit kunt trekken.

MeyCare is al jaren het vertrouwde adres voor huid- en oedeemtherapie in 't Gooi. Naast de huidverbeterende behandelingen, die ze toepassen, zijn er specialisten op het gebied van het aanmeten van therapeutische elastische kousen en het leveren van hulpmiddelen voor het aan- en uittrekken van de kousen.
MeyCare heeft diverse aanmeetlocaties in Bussum, Laren, Blaricum, Huizen en Hilversum en indien nodig komen ze (gratis) bij u aan huis. Bij het afleveren van de elastische kousen kijkt een medewerker van MeyCare samen met de cliënt welke hulpmiddelen het meest geschikt zijn. MeyCare werkt met ergotherapeuten en geeft de cliënt, indien noodzakelijk, instructie over de hulpmiddelen. Vergoeding voor de hulpmiddelen is mogelijk. MeyCare heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

MeyCare BV zit aan de Botterstraat 47 in Huizen, 035-698 92 58. Informatie staat op www.meycare.com en over de hulpmiddelen op www.handylegs.com.