Wie helpt HRIF bij het laden van de vrachtwagens?
Wie helpt HRIF bij het laden van de vrachtwagens?

Gezocht: mensen die spierballen hebben of van shoppen houden

WEESP De Versa Vrijwilligerscentrale selecteert elke week voor het WeesperNieuws drie leuke vacatures.

Vrijwilliger met spierballen
Stichting HRIF is een hulporganisatie die goederendonaties ontvangt en naar projecten in het buitenland verstuurd. Denk aan vluchtelingenkampen in Irak, weeshuizen in Moldaviƫ en Roma-kampen in Roemeniƫ. HRIF zoekt vrijwilligers voor pallets opbouwen, dozen inpakken en het laden van vrachtwagens.
Vrijwilliger die graag shopt
In Verpleeghuis Hogewey worden verschillende activiteiten voor de bewoners georganiseerd. Daar hoort natuurlijk een drankje of iets lekkers bij. Bij sommige activiteiten kunnen er cadeautjes gewonnen worden. De organisatie is op zoek naar een vrijwilliger die deze inkopen zou willen doen. Dit kan in de interne winkel maar de speciale cadeautjes worden meestal elders gekocht. Houdt u van winkelen en en vindt u het leuk om te zoeken naar leuke cadeautjes? Dan horen wij graag van u!
Voorzitter Zonnebloem Weesp
De Zonnebloem is de landelijke vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van mensen met een fysieke beperking. Door huisbezoek en het organiseren van aangepaste activiteiten en vakanties wil de Zonnebloem het sociaal isolement van mensen voorkomen en bijdragen aan een fijner leven. De organisatie is op zoek naar een nieuwe voorzitter.

De vrijwilligerscentrale is bereikbaar via info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87.