Voor de Hogeweyk zijn vrijwilligers heel belangrijk.
Voor de Hogeweyk zijn vrijwilligers heel belangrijk.

Vacatures Versa Vrijwilligerscentrale

WEESP Elke week selecteert de Vrijwilligerscentrale van Versa Welzijn voor het WeesperNieuws een aantal vrijwilligersvacatures. Deze week zijn dat:

Vrijwilligers De Hogeweyk

Volgens de centrale kunnen de bewoners van verpleeghuis Hogewey niet wachten totdat ze gevaccineerd zijn en er weer leuke activiteiten kunnen plaatsvinden. Denk aan bloemschikken, gym, wandelen, muziek en de wekelijkse bingo. Maar deze activiteiten kunnen alleen plaatsvinden als er genoeg vrijwilligers zijn. Daarom wordt er uitgekeken naar vrijwilligers die de bewoners naar de activiteiten willen brengen en/of willen helpen bij die activiteiten.

Boris wil Nederlands leren

Boris (27) woont sinds kort in Weesp en wil graag Nederlands leren. Hij is gevlucht uit Rusland en heeft zich ingeschreven bij een taalschool, maar dat laat vanwege corona nog even op zich wachten. Hij is op zoek naar een vrijwilliger die enige kennis heeft van de Russische of Oekraïense taal en hem de grondbeginselen van het Nederlands wil leren.

Vragen vrijwilligerswerk

Voor alle vragen over vrijwilligerswerk is de vrijwilligerscentrale bereikbaar via info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87. Een persoonlijk adviesgesprek via beeldbellen is ook mogelijk.