Wil jij een lichtpuntje zijn in iemands dag?
Wil jij een lichtpuntje zijn in iemands dag? Foto: DGLimages

Vacatures Versa Vrijwilligerscentrale

WEESP De Versa Vrijwilligerscentrale selecteert wekelijks een aantal leuke vacatures voor het WeesperNieuws.

Wil jij een lichtpuntje zijn in iemands dag?

Door de coronacrisis hebben mensen nu nog minder contact dan anders. Versa Welzijn is op zoek naar vrijwilligers die een lichtpuntje willen zijn in iemands dag. Bijvoorbeeld doordat je af en toe eens samen een wandeling maakt of een kopje thee drinkt. Of speel je liever een potje schaak of scrabble met iemand? Heb je een uurtje per week over en wil je graag iets voor een ander doen? Laat het ons weten!

Winkelacties Voedselbank

Dankzij de fantastische steun van een groot aantal supermarkten mogen wij op vrijdagen en zaterdagen hulp vragen aan het winkelend publiek. Dit om met name houdbare producten in te zamelen ten behoeve van de klanten van de voedselbank. Wordt u vrijwilliger van ons mobiele actieteam?

Het Rode Kruis

Het Rode Kruis is heel actief tijdens deze coronaperiode. Er zijn drie leuke vrijwilligersfuncties beschikbaar. Mooie functies om je talenten in te zetten of juist verder te ontwikkelen: wat dacht je van communicatiemedewerker Gezondheidscentra, afdelingscoördinator Evenementenhulp of coördinator Vrijwilligersmanagement?

Voor vragen is de vrijwilligerscentrale bereikbaar via info@vcweesp.nl of 06-82605987.