De nieuwste vacatures van de Vrijwilligerscentrale

WEESP De Versa Vrijwilligerscentrale selecteert elke week een aantal nieuwe vrijwilligersvacatures voor het WeesperNieuws.

Werken als vrijwilliger bij Rijksmuseum Muiderslot, een eeuwenoude magische plek, vlak bij Amsterdam: wie wil dát nu niet? Het Muiderslot is het best bewaarde middeleeuwse kasteel van Nederland, omringd door unieke historische tuinen en jaarlijks bezocht door vele bezoekers uit binnen- en buitenland.

Museumcafé

Wij zoeken enkele zelfstandige, gastvrije vrijwilligers, die in het Museumcafé gasten bedienen en informeren en zorgen dat het café schoon en netjes blijft. Op dit moment gaat het een Take-Away.

Museumwinkel

In de Museumwinkel op het slotplein vinden bezoekers veel leuke artikelen die een relatie hebben met het Muiderslot, de tuinen of het leven op een kasteel. Denk bijvoorbeeld aan boeken, speelgoed, kaarten, sieraden, sjaals, glaswerk, bekers of pennen. Als gastvrije vrijwilliger in de museumwinkel verkoop je het assortiment en zorg je ervoor dat de winkel er schoon, netjes en gezellig uitziet.

Op vcweesp.nl is meer informatie te vinden.