Afbeelding
Foto: Astrid Sainsbury

De nieuwste vacatures van de Vrijwilligerscentrale

WEESP De Versa Vrijwilligerscentrale selecteert elke week een aantal nieuwe vrijwilligersvacatures voor het WeesperNieuws.

Schuldhulpmaatjes

Schuldhulpmaatje Weesp, Muiden en Muiderberg is op zoek naar nieuwe schuldhulpmaatjes. Een schuldhulpmaatje is een gecertificeerde vrijwilliger die helpt om alle inkomsten, uitgaven en (eventuele) schulden op een rij te zetten, zodat er overzicht en inzicht ontstaat. Schuldhulpmaatjes bieden een luisterend oor, bemoediging en aanmoediging. De vrijwilligers krijgen een driedaagse training aangeboden en worden elk jaar online bijgeschoold. Per week neemt deze vrijwilligersfunctie 1 tot 3 uur in beslag.

Voedselactie Winkelbank

Op zaterdag 8 mei houdt Voedselbank Weesp een inzamelactie bij Albert Heijn in winkelcentrum Hogeweij. Die dag worden lang houdbare producten ingezameld voor de klanten van de voedselbank. Wie komt een paar uur helpen? De shifts zijn van 9 tot 12 uur, van 12 tot 15 uur en van 15 tot 18 uur. Vaker helpen? Word dan lid van het mobiele actieteam. Leden van dit team kunnen worden ingezet bij inzamelingen in de regio.

Op www.vcweesp.nl kun je meer informatie over bovenstaande én andere vacatures terugvinden.

Vragen vrijwilligerswerk

Voor alle vragen over het doen van vrijwilligerswerk is de vrijwilligerscentrale bereikbaar via info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87. Een persoonlijk adviesgesprek is ook mogelijk.