De nieuwste vacatures van de Vrijwilligerscentrale

WEESP De Versa Vrijwilligerscentrale selecteert elke week een aantal nieuwe vrijwilligersvacatures voor het WeesperNieuws.

Secretaresse voor de Vrouwen van Weesp

De stichting vrouwen van Weesp is opgericht door en voor vrouwen. De stichting wil de zelfredzaamheid en zelfbewustheid van vrouwen stimuleren, bevorderen en ontwikkelen. Daarvoor houdt zij onder meer bijeenkomsten met allerlei actuele onderwerpen. Voor het maken van de notulen van de bestuursvergaderingen en rapporten van de bijeenkomsten is de stichting op zoek naar een secretaresse. Wie voelt zich aangesproken?

Taalmaatjes gezocht

Versa Welzijn is gestart met een nieuw project en is hiervoor op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te oefenen met de taal met mensen die dat nodig hebben. Als taalmaatje beheers je de Nederlandse taal goed en zul je wekelijks oefenen met iemand. Voor al je vragen kun je terecht bij de coördinator en taaldocent. Er wordt een training en intervisie aangeboden aan de taalvrijwilligers. Taalmaatjes stimuleren de taalvragers om het huis uit te gaan en vooral veel te oefenen met de taal.

Misschien iets anders?

Wil je wel vrijwilligerswerk gaan doen maar weet je nog niet precies wat je zou willen? De Vrijwilligerscentrale Weesp denkt graag met je mee.

Voor alle vragen over het doen van vrijwilligerswerk is de vrijwilligerscentrale bereikbaar via info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87. Een persoonlijk adviesgesprek is ook mogelijk.