'Wachten op Kado' woensdag 16 juni in de City of Wesopa.
'Wachten op Kado' woensdag 16 juni in de City of Wesopa. Foto: Joep van Aert

Vanwege de coronamaatregelen kan het zijn dat activiteiten toch niet doorgaan. Doe hiervoor eventueel navraag bij de aanbieder.

Donderdag 10 juni

Pilates voor starters

9.00 uur | Pilates in Movement

Pilates level 1 is een les voor starters met nadruk op kracht, balans en souplesse. Een ideale workout voor een mooie krachtige houding die rugklachten voorkomt. Info: 06-24776535.

Meditatie (online)

17.00 uur | Gebouw Papelaan 99

Elke week op donderdagmiddag hebben wij een onlinemeditatie van 17.00 - 18.00 uur.

Film 'Shirley'

20.00 uur | City of Wesopa

Fred en Rose verhuizen naar een dorp in Vermont in de hoop op een baan voor Fred. Het jonge stel krijgt een aanbod om in te trekken bij professor Stanley Hyman op voorwaarde dat Rose het huishouden op zich neemt én op zijn vrouw -de beruchte horrorauteur Shirley Jackson - past. Hoewel Rose met afgrijzen het ongebruikelijke huishouden van het excentrieke koppel bijhoudt, ontstaat er toch een zeer bijzondere band tussen haar en Shirley. Een band die het huwelijk van het jonge koppel flink op de proef stelt. Entree 8,50 euro.

Reading & healing

20.00 uur | Zwave! Spirituele Community

Online reading & healing oefenavonden. En daar hebben we ook ontvangers voor nodig. Dus wil je een keer gratis een reading of healing krijgen, meld je aan bij Frank en/of Anita via: welkom@zwave-weesp.nl.

12 en 13 juni

Van Houten grensverlegger

10.00 uur | Museum Weesp

Onder de naam Grensverlegger Van Houten brengt Museum Weesp in een nieuwe tentoonstelling het succesverhaal van Van Houten in beeld met onder meer prachtige kleurrijke affiches en bonbondozen. In de tentoonstelling is tevens de allereerste reclamefilm uit het jaar 1899 te zien.

Maandag 14 juni

Ochtendwandeling Papelaan

11.30 uur | Gebouw Papelaan 99

Loop samen met de buurtsportcoach (coronaproof) door stad en natuur. De wandeling duurt ongeveer één uur. Verzamelen buiten bij de voordeur van Versa Welzijn. Deelname is gratis. Info: btuenter@versawelzijn.nl.

Dinsdag 15 juni

Versa Vrijwilligerscentrale

11.00 uur | Gebouw Papelaan 99

Heb je vragen over het doen van vrijwilligerswerk? Wil je weten of het iets voor jou is of horen welke mogelijkheden er zijn? Iedere dinsdag van 11.00 tot 12.00 uur is er een inloopspreekuur.

Inloopspreekuur

11.30 uur | City of Wesopa

Elke dinsdag spreekuur voor al uw vragen over uitvaartzorg, (eigentijds) afscheid, uitvaartkosten en/of een uitvaartpolischeck. Ook voor info over dementievriendelijke uitvaartzorg. Kom kennismaken, de koffie staat klaar! inmemoriamuitvaarten.nl.

Bootcamp en voetbal

18.00 uur | Sportcomplex
Papelaan

Het jongerenwerk wil jongeren graag helpen om in deze lastige tijd positief te blijven. Hierom organiseren Jasper en Abu van het jongerenwerk bootcamps, iedere dinsdag in de voetbalkooi bij Argus en donderdag in de kooi in Aetsveld. Aanvang: 18.00 uur.

Spreekuur rechtswinkel

19.30 uur | Papelaan 99

Neem zo veel mogelijk contracten, papieren of informatie mee, zodat wij u een goed juridisch advies kunnen geven. Wij vragen een kleine bijdrage van € 2,-.

Woensdag 16 juni

Ochtendwandeling Aetsveld

10.00 uur | Sporthal Aetsveld

Loop samen met de buurtsportcoach door stad en natuur. De wandeling duurt ongeveer één uur. Verzamelen bij sporthal Aetsveld. Deelname is kosteloos. Info: btuenter@versawelzijn.nl.

Ontmoet & Groet inloop

13.00 uur | Papelaan 99

Ontmoet & Groet start weer van 13.00 tot 15.30 uur. Een inloop met koffie, thee of fris en de activiteit is wandelen. Hier kun je vrij aan deelnemen. Aanmelden bij Nell Weeda, 06-51539984.

'Wachten op Kado'

14.00 uur | City of Wesopa

‘Wachten op Kado' is een jeugdvoorstelling over wachten en geduld hebben, maar ook over uit de ban springen, feesten en uitpakken. Entree 13 euro.

Donderdag 17 juni

Film: 'Love Sarah'

20.00 uur | City of Wesopa

Een jonge vrouw wil de droom van haar moeder, het openen van een bakkerij in het Londense Notting Hill, verwezenlijken. Hiervoor roept ze de hulp in van een oude vriendin. Entree € 8,50.

Vrijdag 18 juni

Cabaret: De Fransse Eijkel

19.00 en 21.00 uur |
City of Wesopa

Dit energieke duo met de elastieke lijven is terug in de City of Wesopa met de voorstelling 'Subtropique'. Een absurdistische cabaretperformance waarin met groteske humor een afspiegeling van de wereld wordt geschetst.


Ook weer begonnen met activiteiten? Meld deze dan via Gooiagenda.nl.