Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale

WEESP De Versa Vrijwilligerscentrale selecteert elke week een aantal nieuwe vrijwilligersvacatures voor het WeesperNieuws.

Wandelen met Janet

Janet, 77, is een zachte vrouw die erg begaan is met anderen. Ze houdt van gezelligheid en praat makkelijk met iedereen, maar door lichamelijke problematiek is haar wereld kleiner geworden en mist ze aanspraak en gezelligheid. Kleine dingen maken haar gelukkig: een kopje koffie op een terras, een winkeltje bezoeken, dat zou haar leven erg opfleuren. Janet houdt de actualiteit bij, dat vindt ze belangrijk en daar zou ze ook een gezellig gesprek over willen voeren. Behalve op dinsdag is Janet alle dagen beschikbaar, ze woont dicht bij het centrum en heeft een rollator.

Sociale klusjesman

Ben jij een sociaal ingestelde klusjesman m/v? Lever dan een duurzame bijdrage aan het wooncomfort van huurders in Weesp. Om de klimaatdoelstellingen te kunnen behalen moeten wij allemaal energiezuiniger gaan leven. Het aanbrengen van tochtstrips en het plaatsen van radiatorfolie helpt hierbij. Daarnaast zorgen deze aanpassingen voor meer woongenot én een lagere energierekening. Versa Welzijn is op zoek naar een handige man of vrouw die duurzame klusjes wil doen bij bewoners van sociale huurwoningen in Weesp.

Gastvrouw bibliotheek

Als gastvrouw of gastheer help je klanten bij het gebruik van de bibliotheek. Je maakt hun wegwijs in de publiekscatalogus. Waar nodig assisteer je bij het uitlenen en innemen en bij het scannen, kopiëren en printen. Verder help je bij het terugzetten van materialen in de kast en andere praktische taken. Wij zoeken met name mensen voor de maandag- en/of woensdagochtend. Vrijwilligers krijgen een gratis lidmaatschap en een jaarlijkse attentie.

Zit er iets voor je bij? Neem dan contact op via info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87.