'Love Sarah', donderdag 17 juni in de City of Wesopa.
'Love Sarah', donderdag 17 juni in de City of Wesopa.

Vanwege de coronamaatregelen kan het zijn dat activiteiten toch niet doorgaan. Doe hiervoor eventueel navraag bij de aanbieder.

Donderdag 17 juni

Pilates voor starters

9.00 uur | Pilates in Movement

Pilates level 1 is een les voor starters met nadruk op kracht, balans en souplesse. Een ideale workout voor een mooie krachtige houding. Info: 06-24776535.

Film: 'Love Sarah'

20.00 uur | City of Wesopa

Een jonge vrouw wil de droom van haar moeder, het openen van een bakkerij in het Londense Notting Hill, verwezenlijken. Hiervoor roept ze de hulp in van een oude vriendin en haar oma.

Vrijdag 18 juni

Cabaret: De Fransse Eijkel

19.00 en 21.00 uur |
City of Wesopa

Dit energieke duo met de elastieke lijven is terug in de City of Wesopa met de voorstelling 'Subtropique'. Een absurdistische cabaretperformance waarin met groteske humor een afspiegeling van de wereld wordt geschetst.

19 en 20 juni

Van Houten grensverlegger

10.00 uur | Museum Weesp

Grensverlegger Van Houten Museum Weesp brengt het succesverhaal van Van Houten in beeld met o.a. prachtige kleurrijke affiches en bonbondozen. In de tentoonstelling is de allereerste reclamefilm uit het jaar 1899 te zien.

Maandag 21 juni

Ochtendwandeling Papelaan

11.30 uur | Gebouw Papelaan 99

Loop samen met de buurtsportcoach door stad en natuur. De wandeling duurt ongeveer één uur. Deelname is gratis. Info: btuenter@versawelzijn.nl.

Dinsdag 22 juni

Versa Vrijwilligerscentrale

11.00 uur | Papelaan 99

Heb je vragen over het doen van vrijwilligerswerk? Wil je weten of het iets voor jou is of horen welke mogelijkheden er zijn? Iedere dinsdag van 11.00 tot 12.00 uur is er een inloopspreekuur.

Inloopspreekuur uitvaarten

11.30 uur | City of Wesopa

Elke dinsdag spreekuur voor al uw vragen over uitvaartzorg, (eigentijds) afscheid, uitvaartkosten en/of een uitvaartpolischeck. Ook voor info over dementievriendelijke uitvaartzorg. Kom kennismaken! inmemoriamuitvaarten.nl.

Bootcamp en voetbal

18.00 uur | Sportcomplex
Papelaan

Het jongerenwerk wil jongeren graag helpen om in deze lastige tijd positief te blijven. Hierom organiseren Jasper en Abu van het jongerenwerk bootcamps, iedere dinsdag in de voetbalkooi bij Argus en donderdag in de kooi in Aetsveld.

Spreekuur rechtswinkel

19.30 uur | de Roskam, Papelaan 99

Neem zo veel mogelijk contracten, papieren of informatie mee, zodat wij u een goed juridisch advies kunnen geven. Wij vragen een kleine bijdrage van € 2,-.

Woensdag 23 juni

Ochtendwandeling Aetsveld

10.00 uur | Sporthal Aetsveld

Loop samen met de buurtsportcoach door stad en natuur. De wandeling duurt ongeveer één uur. Verzamelen bij sporthal Aetsveld. Deelname is gratis. Info: btuenter@versawelzijn.nl.

Vrouwen van Weesp

10.00 uur | Gebouw Papelaan 99

Elke vierde woensdag van de maand hebben wij een koffieochtend van 10.00 - 12.00 uur.

Eenpersoonsopera

20.30 uur | City of Wesopa

Een kamermuziekavond met stem, altviool en harp. De menselijke stem heeft een ruim bereik, zij kan onrecht en angst uitroepen, zij kan veroordelen, en zij kan kalmeren en genezen. In 'Laments and Lullabies', nemen sopraan Laura Bohn, altviolist Oene van Geel samen met harpiste Liesbeth Vreeburg muzikale klaagzangen over en weven deze door slaapliedjes die door de eeuwen heen uit vele landen zijn verzameld. Entree 19 euro.

Donderdag 24 juni

Fietstocht

10.30 uur | Gebouw Papelaan 99

Fiets samen met de buurtsportcoaches door de prachtige omgeving van Weesp. In een rustig tempo fietsen wij door stad en natuur. We fietsen ongeveer 20 kilometer met een korte pauze. Aanmelden is verplicht en deelname is gratis. Info: btuenter@versawelzijn.nl of 06-13266603.

Film: 'The Assistant'

20.00 uur | City of Wesopa

Sinds enkele weken heeft Jane haar droombaan als assistente van een succesvolle magnaat in de entertainmentwereld van New York. Als jongste employee maakt ze lange dagen die voornamelijk gevuld zijn met routineklusjes.

Ook weer begonnen met activiteiten? Meld deze dan via Gooiagenda.nl.


Kent u gooiagenda.nl al?

Alleen activiteiten die via gooiagenda.nl worden aangemeld, komen in de agenda van onze krant en op de website.

Beschrijf de belangrijkste informatie over de activiteit in enkele regels. Denk dan ook eventuele entreekosten en (indien van toepassing) hoe men zich moet aanmelden. De website vermelden in de tekst is wel altijd handig.

Als u een foto bijvoegt, valt uw activiteit nog beter op. De foto’s en video's moeten vrij zijn van rechten of met toestemming van de fotograaf/maker kosteloos geplaatst mogen worden op onze websites.

Gaat uw activiteit niet door?

Wanneer uw activiteit niet door gaat kunt u deze verwijderen of uw tekst wijzigen. In uw account onder het kopje ‘Mijn Items' kunt u uw berichten zelf verwijderen of wijzigen.