Carel Kraayenhof speelt op zondag 27 juni in de City of Wesopa.
Carel Kraayenhof speelt op zondag 27 juni in de City of Wesopa.

Donderdag 24 juni

Vanwege coronamaatregelen kan het zijn dat een aantal activiteiten in dit overzicht niet door kan gaan. Doe hiervoor eventueel navraag bij de aanbieder.

Fietstocht

10.30 uur | Gebouw Papelaan 99

Fiets samen met de buurtsportcoaches door de prachtige omgeving van Weesp. In een rustig tempo fietsen wij door stad en natuur (ongeveer 20 kilometer). Aanmelden is verplicht en deelname is gratis. Info: btuenter@versawelzijn.nl.

Meditatie (online)

17.00 uur | Gebouw Papelaan 99

Stichting Vrouwen van Weesp houdt elke week op donderdag van 17.00 - 18.00 uur een onlinemeditatie. Dames kunnen zich aanmelden via 06-43981582.

Film: 'The Assistant'

20.00 uur | City of Wesopa

Sinds enkele weken heeft Jane haar droombaan als assistente van een succesvolle magnaat in de entertainmentwereld van New York. Als jongste employee maakt ze lange dagen.

Vrijdag 25 juni

Muziek: 'Tico y Auguabajo'

19.00 en 21.00 uur |
City of Wesopa

Upside Down Summer Tour. Colombia was nog nooit zo ver weg, maar ook nog nooit zo dichtbij. Tico Pierhagen, half Colombiaan en half Nederlander, heeft doorgepakt. Toen vorig jaar alle musici door de lockdown thuis kwamen te zitten was dit voor hem hét moment om het roer volledig om te gooien. Geen jaarlijks bezoek aan zijn geboorteland Colombia, geen opnames met Colombiaanse musici en geen tours naar het buitenland. Dit jaar moest het anders en dat heeft het onderste in hem naar boven gehaald.

Zaterdag 26 juni

Stadswandeling

14.00 uur | Grote Kerk

Historische wandeling onder leiding van een ervaren gids. Start bij de Grote Kerk aan de Nieuwstraat. Kosten € 3,50 p.p. Vooraf aanmelden via: wandelingen@hkweesp.nl o.v.v. naam en telefoonnummer.

26 en 27 juni

Van Houten grensverlegger

10.00 uur | Museum Weesp

Grensverlegger Van Houten Museum Weesp brengt het succesverhaal van Van Houten in beeld met o.a. prachtige kleurrijke affiches en bonbondozen. In de tentoonstelling is de allereerste reclamefilm uit het jaar 1899 te zien.

Zondag 27 juni

Muziek

16.00 uur | City of Wesopa

In zijn soloprogramma 'Ongehoorde Muziek' speelt Carel Kraayenhof nieuwe composities, arrangementen en solo’s op de bandoneon die eerder niet of nauwelijks gehoord zijn. Entree € 19,-.

Maandag 28 juni

Ochtendwandeling

11.30 uur | Gebouw Papelaan 99

Loop samen met de buurtsportcoach (coronaproof) door stad en natuur. De wandeling duurt ongeveer één uur. Verzamelen buiten bij de voordeur van Versa Welzijn. Deelname is gratis. info: btuenter@versawelzijn.nl.

Dinsdag 29 juni

Inloopspreekuur

11.00 uur | Gebouw Papelaan 99

Heb je vragen over het doen van vrijwilligerswerk? Wil je weten of het iets voor jou is of horen welke mogelijkheden er zijn? Iedere dinsdag van 11.00 - 12.00 is er een inloopspreekuur.

Inloopspreekuur uitvaartzorg

11.30 uur | City of Wesopa

Elke dinsdag welkom voor al uw vragen over uitvaartzorg, eigentijds afscheid, uitvaartkosten of een uitvaartpolischeck. Ook info over dementievriendelijke uitvaartzorg. Kom kennismaken! inmemoriamuitvaarten.nl;
06-23309339;
monique@imuitvaarten.nl.

Bootcamp en voetbal

18.00 uur | Sportcomplex
Papelaan

Het jongerenwerk wil jongeren graag helpen om in deze lastige tijd positief te blijven. Hierom organiseren Jasper en Abu van het jongerenwerk bootcamps, iedere dinsdag in de voetbalkooi bij Argus en donderdag in de kooi in Aetsveld.

Spreekuur rechtswinkel

19.30 uur | de Roskam, Gebouw Papelaan 99

Iedere dinsdagavond is de rechtswinkel open. Neem zoveel mogelijk contracten, papieren of informatie mee, zodat wij u een goed juridisch advies kunnen geven. Wij vragen een bijdrage van € 2,-.

Woensdag 30 juni

Ochtendwandeling Aetsveld

10.00 uur | Sporthal Aetsveld

Loop samen met de buurtsportcoach (coronaproof) door stad en natuur. De wandeling duurt ongeveer één uur. Verzamelen buiten bij de voordeur van sporthal Aetsveld. Deelname is kosteloos. Info: btuenter@versawelzijn.nl

Donderdag 1 juli

Pilates voor starters

9.00 uur | Pilates in Movement

Pilates level 1 is een nieuwe les voor starters met nadruk op kracht, balans en souplesse. Een ideale work-out voor een mooie krachtige houding en voorkomt rugklachten. info: 06-24776535.

PlusBus Weesp

10.30 uur | de Roskam, Gebouw Papelaan 99

Hoera, ook de PlusBus gaat weer van start! Vandaag is er een rondtoer Ronde Hoep. Wij rijden door de polders en langs riviertjes. We eten pannenkoeken of poffertjes als lunch.
Wilt u meer info, bel op maandag/vrijdagmorgen tussen
10.00 en 12.00 uur 0294-410639.


Ook weer begonnen met activiteiten? Meld ze dan via Gooiagenda.nl.




'The Assistant' 24 juni in de City of Wesopa.