Voor verpleeghuis Hogewey wordt hulp bij de bingo gezocht.
Voor verpleeghuis Hogewey wordt hulp bij de bingo gezocht.

Helpen bij de bingo en meer

WEESP De Versa Vrijwilligerscentrale selecteert elke week een aantal nieuwe vrijwilligersvacatures voor het WeesperNieuws.

Doen waar je van houdt? Als vrijwilliger! Hou je van kleding, tuinieren of bingo, lees dan verder.

Kledingsorteerders

Kledingbank Hebben en Houwen heeft een magazijn in Weesp en is op zoek naar mensen die kleding willen sorteren en op maat willen leggen. Dit is op maandag of donderdag van 10.00 tot 15.00 uur. We bieden een gezellige sfeer en je mag iedere maand een aantal stuks kleding uitzoeken.

Tuinieren (herhaling)

Versa Welzijn Vrijwillige Thuis Hulp is op zoek naar vrijwilligers die 1 à 2 uurtjes lichte tuinwerkzaamheden willen verrichten bij oudere mensen thuis. Denk aan grasmaaien, snoeien en onkruid verwijderen. Je ontvangt een kleine onkostenvergoeding van € 6,- per uur.

Bingo in Hogewey

Iedere vrijdagmiddag van 13.00 tot 15.30 organiseren we een leuke en gezellige bingo voor de bewoners van verpleeghuis Hogewey. Hiervoor zoeken we vrijwilligers die de mensen willen ophalen en terugbrengen van en naar hun kamer. Daarnaast help je met het bijhouden van de kaarten voor de mensen die het niet meer helemaal zelf kunnen.

Adviesgesprek

Wil je wel vrijwilligerswerk gaan doen maar weet je nog niet precies wat je zou willen doen? Neem contact op voor het maken van een afspraak. In een vrijblijvend adviesgesprek bespreken we de mogelijkheden voor het doen van vrijwilligerswerk. Op www.vcweesp.nl kun je meer informatie over bovenstaande én andere vacatures terugvinden.