Met af en toe samen koffie drinken, kun je iemand heel blij maken.
Met af en toe samen koffie drinken, kun je iemand heel blij maken.

Afwisseling in het leven van Lida

WEESP De Versa Vrijwilligerscentrale selecteert elke week voor de lezers van het WeesperNieuws een aantal vrijwilligersvacatures.

Gezelligheid voor Lida

Het leven van Lida, 74 uit Weesp wordt beheerst door de zorg voor haar man. Dat doet ze met heel veel liefde maar af en toe zou ze graag even contact willen met iemand anders. Ze omschrijft zichzelf als open, gezellig, vasthoudend en een beetje eigenwijs. Ze houdt van lezen en dan vooral thrillers of een fijne streekroman. Haar mobiliteit is redelijk, met een rollator kan ze nog heel goed uit de voeten. Even eruit, een praatje over alledaagse dingen met een kopje thee of een wandelingetje door Weesp. Lida is snel tevreden. Ze is beschikbaar op maandag, dinsdag en woensdag. 

Duurzame klusjes

Om de klimaatdoelstellingen te kunnen behalen moeten wij allemaal energiezuiniger gaan leven. Met het aanbrengen van tochtstrips en het plaatsen van radiatorfolie zetten we hierin kleine maar belangrijke stappen. Bovendien zorgen deze aanpassingen voor meer woongenot en een lagere energierekening Versa Welzijn is op zoek naar een handige man of vrouw die in samenspraak met de opbouwwerker Energietransitie duurzame klusjes wil uitvoeren bij bewoners van sociale huurwoningen in Weesp. 

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je vrijwilligerswerk gaan doen maar weet je nog niet precies wat je zou willen? In een vrijblijvend adviesgesprek kunnen de mogelijkheden worden doorgenomen. Op www.vcweesp.nl kun je meer informatie over bovenstaande én andere vacatures terugvinden. Voor alle vragen over vrijwilligerswerk is de vrijwilligerscentrale bereikbaar via info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87.