Van de lezers

Bouwplan Kostverlorenlocatie

De omwonenden zijn niet tegen de bouw van woningen en ook nooit geweest, maar wel tegen de hoogte en de omvang van de te bouwen 3 complexen. Er wordt beweerd dat Ymere ons tegemoet is gekomen met een etage lager. Dat is een aperte leugen! Ymere presenteert plannen voor de voorgenomen bouw die voor een groot gedeelte niet binnen de kaders vallen welke door onze zgn. gemeenteraad zijn vastgelegd.  Op het moment dat alerte omwonenden de raad en B&W hierop wijzen, zijn zij de gebeten hond. Overigens, wordt ook hier niet voor het eerst afgeweken van door de raad vastgestelde kaders. Op de voormalige Jan Woudsmaschool locatie en bij de Rabobank locatie worden de vastgestelde bouwkaders ook niet gerespecteerd. 

Wij als omwonenden zijn al die jaren niet serieus genomen door zowel de gemeente als Ymere, omdat het voorgenomen bouwplan koste wat het kost gewoon door moet gaan, zonder alternatieven en met de zoveelste verruiming van de gemeentelijke kaders.
Afz.: De vertegenwoordigers van de omwonenden van de Kostverlorenlocatie

De volledige brief is online te lezen. Ook iets delen met onze lezers? Mail uw ingezonden brief (max. 250 woorden) naar redactie@weespernieuws.nl. De redactie beslist of een ingezonden brief wordt geplaatst.