De Kreatieve Groep Weesp zit in Fort Ossenmarkt.
De Kreatieve Groep Weesp zit in Fort Ossenmarkt. Foto: WeesperNieuws

Biertjes tappen in het fort

WEESP De Vrijwilligerscentrale van Versa Welzijn selecteert elke week voor de lezers van het WeesperNieuws een aantal nieuwe/recente vrijwilligersvacatures binnen Weesp of in de nabije omgeving.

Kreatieve Groep Weesp 

Kreatieve Groep Weesp is op zoek naar mensen die achter de bar willen staan. De bar bevindt zich beneden in het mooie fort op de Ossenmarkt in Weesp. Van september tot mei zijn er in het fort diverse activiteiten voor de leden van de Kreatieve Groep Weep, zoals schilderen, keramiek, houtbewerking en koken. De bartender zorgt voor de koffie, thee en drankjes tijdens de activiteiten en na afloop. De bar is open van 19.15 tot ongeveer 23.30 uur. Ben je 1 à 2 keer per maand beschikbaar? Kom het team versterken!

Wandelen met Marjan 

Marjan (57) is een levendige, vriendelijke vrouw met een grote liefde voor de natuur. Enkele jaren geleden heeft een ongeluk ertoe geleid dat ze pas op de plaats moest maken. Al haar energie ging uit naar herstel, waardoor haar sociale netwerk kleiner is geworden. Ze wil haar netwerk graag wat uitbreiden. Het liefst is ze buiten in de natuur omdat ze daar het minst last heeft van prikkels. En voor wandelingen van 1 à 2 uur draait zij haar hand niet om. Deel jij de liefde voor wandelen, houd je van een goed gesprek en ben je beschikbaar op maandag, woensdag of donderdag?

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je vrijwilligerswerk gaan doen maar weet je nog niet precies wat? In een vrijblijvend gesprek kunnen de mogelijkheden worden doorgenomen. Op www.vcweesp.nl staat meer informatie over bovenstaande én andere vacatures. Voor vragen  is de centrale bereikbaar via info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87.