Afbeelding

Serious Name Dropping:

1. Chris Zegers. We komen allebei uit Zeist. Beiden gevoetbald bij Saestum. In vroegere tijden opgericht door de opa van Chris. Het eerste van Saestum speelde ooit een memorabele oefenwedstrijd tegen het Oranje van ‘74. Net voor de WK. Van die dingen, lieve mensen. Van die dingen.

Tegenwoordig voetballen we nog steeds. Met een team vrienden op de woensdagavond, ergens aan de rand van Amsterdam. Bloedfanatiek. 10-9 uitslagen. Als je verliest. Kotsend naar huis. En dan 3 dagen spierpijn. Dit scenario herhaalt zich al jaren omdat we niet nooit never accepteren dat we de 40 gepasseerd zijn.

Van die dingen.

Maar daar gaat het hier niet over. Chris zat vrijdagavond bij Media Inside. Daar waren de hoofdrolspelers 2. Gijs Groenteman en 3. Marcel van Roosmalen vanzelfsprekend ook. Deze twee heren zijn binnenkort - jazeker - te zien in Wesopa. Ons hardwerkende theater in Weesp. Mijn oog viel die uitzending op Marcel. Ik dacht opeens: hij had de broer kunnen zijn van 4. Aaf Brandt Corstius! Broer en zus. Verbazingwekkend, ja toch? Ziet u de gelijkenis? Maar Aaf is weer de vrouw van… nee, niet van Chris... van Gijs! En Gijs en Marcel treden dus zo graag samen op. Bijna als broers. Ziet u ook de link?

Enfin.

Wesopa. Gijs en Marcel. Ze doen woensdag 22 september Weesp aan met De Pannenkoekencaravan. Het wordt vast leuk. Ik ben er ook. Chris niet. Want die gaat voetballen. Zeker weten.