De Vrijwilligerscentrale

WEESP Samen maken we Weesp mooier. De Vrijwilligerscentrale Weesp selecteert elke week voor de lezers van het WeesperNieuws een aantal nieuwe/recente vrijwilligersvacatures binnen Weesp of in de nabije omgeving.

Barmedewerkers FC Weesp 

FC Weesp zoekt gezellige vrijwilligers die ons kantineteam te komen versterken in de avond of tijdens het weekend voor diensten van 2-4 uur per dag (flexibel). Heb je twee rechterhanden? Meld je dan aan voor ons beheerteam dat verantwoordelijk is voor de onderhoud van ons clubhuis en de velden. Sta je liever op het veld en heb je affiniteit met kinderen? Dan is jeugdtrainer wellicht iets voor jou?

Wandelen met een oudere

Versa Welzijn, Vrijwillige Thuis Hulp is op zoek naar vrijwilligers die met oudere of kwetsbare mensen die weinig contact hebben een wandeling zou willen maken. Of misschien vind je het leuker om een gezellig praatje te maken of een spelletje te doen?

Pottenbakkers gezocht

De Kreatieve Groep Weesp (KGW) zoekt een begeleider voor de activiteit Keramiek/pottenbakken. Je gaat van half september tot begin mei op donderdagavond een groep mensen helpen en inspireren met draaien of handvormen of boetseren, naar je eigen keuze (of in overleg met de deelnemers). We vragen iemand met ervaring met keramiek en zin om anderen te helpen om leuke werkstukken te maken.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je vrijwilligerswerk gaan doen maar weet je nog niet precies wat? In een vrijblijvend gesprek kunnen de mogelijkheden worden doorgenomen. Op www.vcweesp.nl staat meer informatie over bovenstaande én andere vacatures. Voor vragen is de centrale bereikbaar via info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87.