Stoelyoga in Oversingel.
Stoelyoga in Oversingel. Foto: Marieke van Veen

Na de koffie is het tijd om in beweging te komen

WEESP Samen maken we Weesp mooier. De Vrijwilligerscentrale Weesp selecteert elke week voor de lezers van het WeesperNieuws een aantal nieuwe/recente vrijwilligersvacatures binnen Weesp of in de nabije omgeving.

Chauffeur Clothing4U 
Clothing4U is op zoek naar een chauffeur die met een bus van de organisatie matrassen en kledingpakketten wil brengen naar mensen in Nederland die onder de armoedegrens leven. Ben je één dag per week, tussen maandag en donderdag, beschikbaar? Dan komt de vrijwilligerscentrale graag met je in contact.
Bewegen met ouderen
Het is 10.00 uur, het eerste kopje koffie hebben de meeste bezoekers van het ontmoetingscentrum van Vivium al op. Tijd voor wat ontspanning. Wat wordt het deze ochtend? Een stukje wandelen of toch liever stoelgym of yoga? Het maakt jou niet uit, als de ouderen maar aan hun beweging toekomen en plezier hebben. Ben jij die enthousiaste en sportieve persoon die één tot drie ochtenden in de week tijd kan vrijmaken voor deze ouderen?

Administratieve ondersteuning voor Weesp Duurzaam
Bij Weesp Duurzaam zijn 15 energiecoaches actief die de inwoners van Weesp adviseren over het verduurzamen van hun woning. Hier komen administratieve handelingen bij kijken, onder meer via e-mail en in Excel. Help jij Weesp Duurzaam 2 à 3x in de week een half uurtje met het verwerken van de aanvragen?

Vrijblijvend adviesgesprek
Wil je vrijwilligerswerk gaan doen maar weet je nog niet precies wat? In een vrijblijvend gesprek kunnen de mogelijkheden worden doorgenomen. Op www.vcweesp.nl staat meer informatie over bovenstaande én andere vacatures. Voor vragen is de centrale bereikbaar via info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87.