Voor de jeugd van FC Weesp worden trainers gezocht.
Voor de jeugd van FC Weesp worden trainers gezocht. Foto: WeesperNieuws

Nieuwe vacatures van Vrijwilligerscentrale Weesp

WEESP Samen maken we Weesp mooier. De Vrijwilligerscentrale Weesp selecteert elke week voor de lezers van het WeesperNieuws een aantal nieuwe/recente vrijwilligersvacatures binnen Weesp of in de nabije omgeving.

Foto's maken met Ronald 

Ronald woont bij Stichting Philadelphia Zorg op de Achtergracht in Weesp. Hij houdt heel erg van foto's maken en is op zoek naar een maatje dat dat ook leuk vindt. Heb jij tijd om op donderdag, af en toe mag ook, samen met hem op zoek te gaan naar de mooiste plekjes in Weesp en die op de gevoelige plaat vast te leggen? En kun je ze daarna ook nog op zijn computer zetten? 

Jeugdtrainers FC Weesp

Kennis van voetbal en goed kunnen omgaan met jeugd zijn uiteraard het meest belangrijk voor deze functie. Een KNVB pupillen- of juniorentraineropleiding zou geweldig zijn, maar FC Weesp is ook bereid deze opleiding voor je te sponsoren als je trainer bij ons wordt en om je te begeleiden om een nog betere trainer te worden. We hebben vacatures bij de Bovenbouw (middelbareschoolleeftijd) op dinsdag/donderdag en Onderbouw (lagereschoolleeftijd) op maandag/woensdag.

Wonen bij September

We zijn op zoek naar gezellige en lieve vrijwilligers die het leven van onze bewoners nog nét dat beetje extra sjeu willen geven. Bijvoorbeeld door wat persoonlijke extra aandacht, samen een spelletje te doen of de krant te lezen. Misschien wilt u liever wandelen, knutselen of tuinieren met hen? Creativiteit en leuke ideeën worden zeer gewaardeerd! Wonen bij September bevindt zich op Zorglandgoed Hoogerlust en bestaat uit 2 woonhuizen met hierin 21 appartementen voor ouderen met dementie.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je vrijwilligerswerk gaan doen maar weet je nog niet precies wat? In een vrijblijvend gesprek kunnen de mogelijkheden worden doorgenomen. Op www.vcweesp.nl staat meer informatie over bovenstaande én andere vacatures. Voor vragen is de centrale bereikbaar via info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87.