Kennis van voetbal is belangrijk.
Kennis van voetbal is belangrijk. Foto: WeesperNieuws

Trainer worden bij de jeugd van FC Weesp

WEESP Samen maken we Weesp mooier. De Vrijwilligerscentrale Weesp selecteert elke week voor de lezers van het WeesperNieuws een aantal vrijwilligersvacatures.

Buurtkamer De Kastanje

Buurtkamer De Kastanje is een gezellige ontmoetingsplek voor de buurt. We bieden activiteiten (zoals kaarten maken) en open inloop, waar je elkaar kunt ontmoeten met een kopje koffie of thee.

Buurtkamer De Kastanje heeft een voortuin die moet worden onderhouden. Vind jij het leuk om met je handen in de aarde te werken, dan zijn we op zoek naar jou. De tuin is belangrijk voor onze bezoekers. In de zomer kunnen zij heerlijk buiten zitten en genieten van een kopje koffie of thee.

Ook zijn we op zoek naar een gastvrouw / gastheer voor de vrijdagmorgen van 10.00-12.00 uur.

Jeugdtraining bij FC Weesp

Kennis van voetbal en goed kunnen omgaan met jeugd zijn uiteraard het meest belangrijk voor deze functie. Een KNVB pupillen- of juniorentraineropleiding zou geweldig zijn, maar FC Weesp is ook bereid deze opleiding voor je te sponsoren als je trainer bij ons wordt en om je te begeleiden om een nog betere trainer te worden. We hebben vacatures bij de Bovenbouw (middelbareschoolleeftijd) op dinsdag/donderdag en Onderbouw (lagereschoolleeftijd) op maandag/woensdag.

Van der Muelen Vastwijkschool

We zijn op zoek naar overblijfmedewerkers voor maandag, dinsdag en donderdag tussen 11.45 en 13.00. Je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent. 3x per week mag, maar met 1x per 2 weken of op afroep zijn we ook al blij. Je begeleidt de kinderen en houdt toezicht tijdens de lunchpauze. De kinderen eten hun brood en gaan daarna buitenspelen, of andersom. Er staat een kleine vrijwilligersvergoeding tegenover.