Verpleeghuis Hogewey is op zoek naar hulp bij de wekelijkse bingo.
Verpleeghuis Hogewey is op zoek naar hulp bij de wekelijkse bingo.

Een gezellige afsluiting van de week met bingo

WEESP Samen maken we Weesp mooier. De Vrijwilligerscentrale Weesp selecteert elke week voor de lezers van het WeesperNieuws een aantal vrijwilligersvacatures.

Hou je van een spelletje bingo?

Heb je zin in een leuke afsluiting van de week, kom dan helpen bij de wekelijkse bingo van verpleeghuis Hogewey op vrijdag. De ballen gaan rollen om 13.30 uur en we stoppen om 15.15 uur.

Zonnebloem zoekt bestuursleden

Bij voorkeur mensen die vanuit hun beroep of achtergrond over bestuurlijke kennis of vaardigheden beschikken. En die deze capaciteiten als vrijwilliger in willen zetten voor mensen met een lichamelijke beperking. Bestuursleden ondersteunen de nu 17 vrijwilligers die in de regio actief zijn. Ook coördineren zij diverse activiteiten en geven zij vorm aan het beleid van de Zonnebloem.

Nét dat beetje extra jeu

We zijn op zoek naar gezellige en lieve vrijwilligers die het leven van onze bewoners nog nét dat beetje extra sjeu extra willen geven. Bijvoorbeeld door wat persoonlijke extra aandacht, samen een spelletje te doen of de krant te lezen. Misschien wilt u liever wandelen, knutselen of tuinieren met hen? Creativiteit en leuke ideeën worden zeer gewaardeerd!

Wonen bij September bevindt zich op Zorglandgoed Hoogerlust en bestaat uit 2 woonhuizen met hierin 21 appartementen voor ouderen met dementie.

Op www.vcweesp.nl kun je meer informatie over bovenstaande én andere vacatures terugvinden.

Denk je nog na?

Wil je wel vrijwilligerswerk gaan doen maar weet je nog niet precies wat je zou willen doen? Kom dan eens langs tijdens het inloopspreekuur, iedere dinsdag tussen 11.00-12.00 uur op de Papelaan 99.