Handige Harries gezocht voor het Repair Café

WEESP Samen maken we Weesp mooier. De Vrijwilligerscentrale Weesp selecteert elke week voor de lezers van het WeesperNieuws een aantal vrijwilligersvacatures. Op www.vcweesp.nl kun je meer informatie over onderstaande én andere vacatures terugvinden.

Word jij gastvrouw/gastheer?

We zoeken naar vrijwilligers die het leuk vinden om mensen te ontvangen die de buurtkamer hebben gereserveerd voor een activiteit. Je geeft uitleg over de ruimte en de mogelijkheden. En na afloop van de bijeenkomst (als dat nodig is) sluit je ook samen weer af. Het is een leuke manier om kennis te maken met andere bewoners in Weesp. En om onderdeel te zijn van een actief en leuk team vrijwilligers. Je kunt zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent dan benaderen wij je als er dan een activiteit plaatsvindt.

Handige Harries gezocht

Iedere tweede zaterdag van de maand vindt in de Wintertuin tussen 09.30 en 12.30 uur het Repair Café plaats. Hier krijgen oude of kapotte spullen een tweede leven. We zijn op zoek naar gastheren/vrouwen die zorgen voor een gezellig praatje en een lekker kopje koffie. Ook kunnen wij heel goed mensen met twee rechterhanden gebruiken voor het repareren van bijv. kapotte stofzuigers, broodroosters en andere elektrische apparaten.

Kunstliefhebber?

Alle groepen 8 in Weesp doen ieder jaar mee aan de scholenwedstrijd van Weespers aan de Wand, de kunstmanifestatie van Weesp. We zijn op zoek naar een vrijwilliger die ons helpt bij het contact onderhouden met de scholen, het ophalen van schildermaterialen en het plannen van de jureringsdag en prijsuitreiking. Ook koop je de prijzen in en ontvang je de scholen en kinderen tijdens de prijsuitreiking op 1e pinksterdag.