Wesopa is op zoek naar een vrijwilliger.
Wesopa is op zoek naar een vrijwilliger. Foto: WeesperNieuws

De City of Wesopa zoekt een medewerker met boekhoudkundige kennis

WEESP De Vrijwilligerscentrale Weesp selecteert elke week voor de lezers van het WeesperNieuws een aantal vrijwilligersvacatures.

Inloopspreekuur

Iedere woensdagochtend van 09.30-11.30 is er een gratis inloopspreekuur van Versa Welzijn waar mensen terecht kunnen met al hun financieel administratieve vragen. Je vult samen formulieren in, ordent de post of administratie, je legt uit wat er in een brief staat of schrijft een brief voor iemand. Ook kan het zijn dat je belt naar instanties, een inschrijving doet op Woningnet of iemand aanmeldt bij de voedselbank.

City of Wesopa

Het hart van het theater is het kantoor, en juist daar is een plekje vrijgekomen voor een nieuwe medewerker met boekhoudkundige kennis, op vrijwillige basis. De werkzaamheden zijn o.a. het boeken van bankafschriften, facturering en debiteurenbeheer. Ons financieel team bestaat momenteel uit 4 vrijwillige medewerkers die de hele boekhouding doen voor het theater. Jij wordt onderdeel daarvan. We verzorgen zelf de btw-aangiften en de jaarrekening. Het is mogelijk om een deel van de werkzaamheden thuis te doen.

Buurtkamer De Kastanje

Buurtkamer De Kastanje is een gezellige ontmoetingsplek voor de buurt. Buurtkamer De Kastanje heeft een voortuin die moet worden onderhouden. Vind jij het leuk om met je handen in de aarde te werken, dan zijn we op zoek naar jou. De tuin is belangrijk voor onze bezoekers. In de zomer kunnen zij heerlijk buiten zitten en genieten van een kopje koffie of thee. Ook zijn we op zoek naar een gastvrouw / gastheer voor de vrijdagmorgen van 10.00-12.00 uur.