Afbeelding
Foto: Elias String Quartet

Chamber Music Weesp annuleert concert Elias String Quartet

Kunst & cultuur

WEESP - Na de persconferentie van afgelopen vrijdag heeft het bestuur van Chamber Music Weesp, in goed overleg met de musici van het Elias String Quartet, besloten het concert van dinsdag 30 november in de van Houtenkerk te annuleren.

“In verband met de hoge besmettingscijfers en de nijpende situatie in de ziekenhuizen vindt de stichting het maatschappelijk niet verantwoord het concert af te schalen dan wel te verplaatsen naar een andere datum dit jaar”, laat Chamber Music Weesp weten. “Hoe teleurstellend het voor onze musici, bezoekers en ons team ook is: wij dragen graag ons steentje bij om de corona crisis te beteugelen en de contact- en beweegmomenten tot een minimum te beperken.”

Het concert zal worden verplaatst naar vrijdag 27 mei 2022 om 20.00 uur. “Hopend op betere tijden gaan we ons komende maanden volledig richten op ons festival wat plaats vindt van 17 t/m 20 maart 2022,” aldus de organisatie.

Het Weesp Chamber Music Festival (WCMF) 2022 valt in de “Weesper feestweek” in verband met de overgang van Weesp naar Amsterdam op 24 maart. Alle actuele data betreffende de programmering is te vinden op wcmf.eu.