Natuurmonumenten is op zoek naar vrijwilligers voor het Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek

WEESP Samen maken we Weesp mooier. De Vrijwilligerscentrale Weesp selecteert elke week voor de lezers van het WeesperNieuws een aantal vrijwilligersvacatures. Op www.vcweesp.nl kun je meer informatie over de vacatures terugvinden.

Netwerk Vrijwillige Hulp Weesp

De kerngroep van dit netwerk overlegt 6x per jaar, organiseert 2x per jaar een netwerkbijeenkomst en zorgt voor een aantal communicatie-uitingen. Doel hiervan is om inwoners te wijzen op het diverse aanbod aan (vrijwilligers)hulp in Weesp én organisaties met elkaar te verbinden.

We zijn op zoek naar administratieve ondersteuning. Ben jij daarnaast handig met websites en vind je het leuk om mee te helpen bij netwerkbijeenkomsten? Dan komen we graag met jou in contact.

Natuurmonumenten

Natuurmonumenten is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het visitekaartje willen zijn van het prachtige interactieve Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek in ‘s-Graveland. Vind je het leuk om voorlichting en informatie te geven aan bezoekers? Het eerste aanspreekpunt en gastvrouw/heer te zijn voor bezoekers? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!

Daarnaast zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger als ‘spin in het web’ voor de coördinatie en organisatie van activiteiten.

Bedankje voor vrijwilligers!

Ben je al vrijwilliger? Bij de sportvereniging, de school van je kinderen, theater, museum of bibliotheek? Kijk dan eens op www.weesp-bedankt.nl. Want t/m eind december verschijnt er iedere week een ander lokaal cadeautje op de site om jou te bedanken voor je inzet als vrijwilliger in Weesp! Deze week is het cadeau koffie en appeltaart voor 2 personen van Café ‘t Hoekje.

Vragen over vrijwilligerswerk?

Voor alle vragen over het doen van vrijwilligerswerk is de vrijwilligerscentrale bereikbaar via info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87.