Weesp Duurzaam is op zoek naar energiecoaches

WEESP Samen maken we Weesp mooier. De Vrijwilligerscentrale Weesp selecteert elke week voor de lezers van het WeesperNieuws een aantal vrijwilligersvacatures.

Zingen, kletsen of biljarten met meneer Janssen?

Meneer Janssen van 75 jaar is vaak alleen en, zoals hij zelf zegt, is daar geen type voor. Hij is op zoek naar gezelschap en iemand die hem een luisterend oor kan bieden. Hij houdt van kletsen, voetbal (kijken), biljarten en zingen. Meneer heeft niet-aangeboren hersenletsel en een klein netwerk. Help jij hem met wat gezelligheid? 

Word energiecoach bij Weesp Duurzaam

De energiecoaches van Weesp Duurzaam zijn deskundige vrijwilligers die met bewoners meedenken over de mogelijkheden om energie te besparen. Zij geven gratis en onafhankelijk voorlichting aan huiseigenaren en huurders.

Als energiecoach maak je deel uit van een actief team. Op afspraak bezoek je de bewoners van huur- en koopwoningen in Weesp. Ter plaatse bekijk je samen de wensen en behoeften en je geeft tips. Je krijgt een opleiding van 5 dagdelen en we bieden een vrijwilligersvergoeding.

Op www.vcweesp.nl kun je meer informatie over bovenstaande én andere vacatures terugvinden.

Bedankje voor vrijwilligers!

Ben je al vrijwilliger? Bij de sportvereniging, de school van je kinderen, theater, museum of bibliotheek? Kijk dan eens op www.weesp-bedankt.nl. Want t/m eind december verschijnt er iedere week een ander lokaal cadeautje op de site om jou te bedanken voor je inzet als vrijwilliger in Weesp! Deze week is het cadeau een overheerlijke kerststol van Bakkerij Cor Mühl.

Vragen over vrijwilligerswerk

Voor alle vragen over het doen van vrijwilligerswerk is de vrijwilligerscentrale bereikbaar via info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87.