Cees Bosboom nam tien jaar geleden Autobedrijf Lancker over
Cees Bosboom nam tien jaar geleden Autobedrijf Lancker over Foto: André Verheul

Auto Lancker wil alleen maar positieve ervaringen

WEESP Auto Lancker is al sinds 1972 in Weesp te vinden, tien jaar geleden nam Cees Bosboom het bedrijf over. Daarvoor werkte hij al bij de dealer.

Als CarProf Garage kan iedereen terecht bij Auto Lancker, ongeacht het merk. “Juist omdat diverse garages uit de stad vertrokken zijn, vonden we het belangrijk om iedereen in de omgeving te kunnen helpen", vertelt Bosboom.

Veel bedrijven zeggen natuurlijk dat service vooropstaat. Maar bij Auto Lancker zijn dat geen loze woorden. Afgelopen februari werden ze nog door Mitsubishi uitgeroepen tot ‘Excellent Dealer’ door alle goede recensies. “De klanten gaven aan hoe tevreden ze zijn over de dealer. Uiteindelijk zijn wij op de derde plaats van de 65 dealers geëindigd.”

Weespers die al vele jaren bij het bedrijf over de vloer komen zijn geen uitzondering. Voor die loyaliteit van de klanten vindt Bosboom dat Auto Lancker ook loyaliteit terug moet tonen. "Zo kocht ik laatst een auto terug van een klant die besloot te stoppen met autorijden. Toen een andere klant uit de Achterhoek problemen kreeg met zijn uitlaat, zorgde ik dat het ook buiten de garantie geregeld werd.”

"Op verjaardagen hoor je toch vaak negatieve ervaringen die mensen met een garage hadden. Mijn doel is dat er over Auto Lancker alleen maar positieve verhalen zijn.”