Ten Have Installatie is 24 uur per dag bereikbaar voor opdrachtgevers.
Ten Have Installatie is 24 uur per dag bereikbaar voor opdrachtgevers.

Ten Have Installatie gaat voor de toekomst

WEESP In 19 jaar tijd is Ten Have Installatie uitgegroeid van een eenmanszaak in de garage thuis tot een professioneel bedrijf met een groot pand in Weesp en zestien vaste gediplomeerde medewerkers. Ten Have biedt diensten aan op het gebied van klimaatbeheersing: warmtepompen, airconditioning, luchtbehandeling en verwarming.

Daarbij zorgen ze niet alleen voor de installatie, maar ook het advies, ontwerp en onderhoud, vertelt Denise Vossepoel. “Of je nu een grote zakelijke opdrachtgever bent of een particulier: wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor onze opdrachtgevers.”

Opdrachtgevers heeft Ten Have door het hele land, maar de lokale binding zoeken ze graag op. In Weesp verzorgden ze bijvoorbeeld al alle klimaatvoorzieningen in de Laurentiuskerk. “Maar ook als het gaat om afname bij leveranciers proberen we dat zo dicht mogelijk bij huis te zoeken.”

Sinds het ontstaan van het bedrijf zijn ze niet alleen in grootte uitgebreid, maar blijven ze zich ook continu ontwikkelen in hun diensten. Zo focust Ten Have Installatie zich nu vooral op de energietransitie. "We verzorgen daarvoor totaaloplossingen voor particulieren en grote zakelijke bedrijven, van bestaande bouw en nieuwbouw tot complete bedrijfspanden. Wij helpen hun van het gas af en adviseren, ontwerpen en realiseren complete alternatieve duurzame installaties. We gaan echt voor de toekomst.”