Fysiotherapie op maat

WEESP Toen Willem van Lindenberg besloot om te stoppen met fysiotherapie stond het team voor een keuze: verkoopt Willem de praktijk aan een externe organisatie of namen zij het zelf over? De vier fysiotherapeuten van FysioAetsveld kozen voor het laatste, want zij wilden de hoge kwaliteit van de zorg behouden.

“We hadden zo’n goed team en zo’n fijne praktijk dat we eigenlijk niet wilden dat daar iets in zou veranderen. Dus hebben we besloten het met zijn vieren te gaan doen", leggen ze uit.

Het wordt steeds drukker bij de praktijk. Reden dat ze om zich heen aan het kijken zijn voor locaties om uit te kunnen breiden. “We willen graag nog een fysiotherapeut aannemen, maar daar is nu niet genoeg ruimte voor. We willen geen hele grote praktijk worden, maar we willen vooral meer kinderfysiotherapie kunnen aanbieden.” Met de komst van Weespersluis merkt de praktijk dat er veel kinderen bij komen. Tegelijkertijd willen ze ook de locatie in Aetsveld behouden. "We hebben veel ouderen uit de wijk die onze praktijk komen bezoeken, en voor hen is het juist fijn als dat op loopafstand is. We willen als praktijk zo laagdrempelig en sfeervol mogelijk blijven."