Artikelen in deze editie

Preventie- pakket

Kerst-effect

WEESP De Weesper gemeenteraad heeft nog twee raadsvergaderingen voor de boeg voordat Weesp fuseert met Amsterdam. De fusiedatum is 24 maart, daarna zal Weesp samen met Driemond het stadsgebied Weesp worden.

Otje onderdeel van Partou

Veilig Thuis-taken Weesp naar Amsterdam

WEESP Vanaf 2022 gaan Weespers Amsterdamse belastingtarieven betalen. De meeste Weespers gaan erop vooruit.

WEESP In de week van Kerst schoot het aantal geteste Weespers omhoog naar 403. Daarvan werden 62 mensen positief getest.

Hennepplantage in woning Weesp opgerold

2022. Ongehoord.

Het GAD heeft besloten het contract met de Grote Kerk voor het ophalen van het oud papier in het centrum met drie jaar te verlengen. Ze zijn er bij de kerk erg mee in hun sas.

Weespers hebben in deze drukke decembermaand weer volop voedsel gedoneerd aan de voedselbank. Hanny Koole, coördinator van de voedselbank in Weesp, geeft aan dat “Weespers juist in coronatijd de voedselbank niet zijn vergeten en spullen blijven langsbrengen”.

In de nieuwe bestuurscommissie die op 24 maart het levenslicht ziet, komen veel huidige raadsleden niet meer terug. Om nou te zeggen dat het een debutantenbal wordt gaat misschien wat ver, maar veel scheelt het niet. Er verdwijnt in elk geval veel ervaring.

GAD heeft afvalrooster omgegooid

Deskundigen: suikertaks alleen onvoldoende in strijd tegen kilo’s

Krijg subsidie voor je duurzame plan