Een livestream vanuit de brandweerkazerne in Weesp.
Een livestream vanuit de brandweerkazerne in Weesp. Foto: Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek

Aan tafel: met de brandweer van Weesp en Amsterdam

Algemeen

Afgelopen dinsdagavond werd er in samenwerking met de brandweer een speciale uitzending gelivestreamd ter ere van het overgaan naar de veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland. Vanaf dinsdag 11 januari valt de brandweer van Weesp onder veiligheidsregio van Amsterdam-Amstelland en hebben ze de regio Gooi en Vechtstreek verlaten.

Om dit moment niet zomaar voorbij te laten gaan, ging dit samen met wat leek op een uitzending van ‘De wereld draait door’. Echter waren de opnames in de kazerne van Weesp en zat niet Matthijs van Nieuwkerk aan het hoofd van de tafel maar presentator Maarten Steinkamp. Met heel van sjeu, meerdere camera’s, studio lampen en brandweerwagen op de achtergrond werd er een echte show van gemaakt. Wel een show met een beladen sfeer. 

De uitzending

De gasten aan tafel waren: Postcoördinator Raymond Terweij, Waarnemend burgemeester van Weesp Bas Jan van Bochove, Commandant Brandweer Amsterdam-Amstelland Tijs van Lieshout en Commandant Brandweer Gooi en Vechtstreek John van der Zwan. Samen blikten ze terug op de samenwerking van afgelopen ..