Zelfportret Annie Leibovitz
Zelfportret Annie Leibovitz Foto: Annie Leibovitz

Vanwege coronamaatregelen kan het zijn dat een aantal activiteiten in dit overzicht niet doorgaat. Doe hiervoor eventueel navraag bij de aanbieder.

Donderdag 10 februari

De Hand van de Meester

13.30 uur | Museum Weesp 

Tentoonstelling over de restauratie van het schilderij 'De burgemeesters van Weesp'. De tentoonstelling is te bezichtigen van woensdag t/m zondag.

Film: 'West Side Story'

19.15 uur | City of Wesopa 

'West Side Story' speelt zich af in 1957 in New York en toont het klassieke verhaal van heftige rivaliteit en jeugdige liefde. Entree € 9,50.

Kunstlezing

20.00 uur | Plofhuis 7 

Kunstlezing hedendaagse architectuur door Yvonne Hilgenkamp. In deze lezing maakt u kennis met de hedendaagse architectuur uit Nederland, van zowel de grote namen als de opkomende bureaus; van grootse projecten tot kleine intieme ontwerpen! Entree 10 euro. Kaartverkoop via kaartverkoop@plofhuis7.nl.

Vrijdag 11 februari

Cabaret: Niet Schieten!

20.00 uur | City of Wesopa 

Speciaal voor het 25-jarig jubileum komen zij terug in de oorspronkelijke formatie. Maarten, Arend én Erik brengen met liefde een avond vol lust en leed uit al hun 14 shows. Vooral de bijzondere band die het drietal met de vrouwelijke helft van de bevolking heeft, is een terugkerend thema gebleken. Entree € 21,-.

Zaterdag 12 februari

Repair Café

10.00 uur | De Wintertuin 

U kunt uw kapotte spullen laten repareren. Bijvoorbeeld: stofzuiger, Senseo, strijkbout en overige huishoudelijke apparatuur. Ook voor kledingreparatie kunt u bij ons terecht. Van 10.00 - 12.30 uur.

Zondag 13 februari

Opera Sessions 

16.00 uur | City of Wesopa 

Opera Sessions is collegetheater in verhalen, fragmenten en luistersessies met Calmer Roos aan de piano en op het toneel. Beleef een reis van de muzikale sensualiteit van Mozart tot de lust en geestelijke loutering bij Strauss. De avond voor Valentijnsdag krijgen we liefde nog even van alle mooie en moeilijke kanten te zien in Opera Sessions. Entree € 17,50.

Maandag 14 februari

inloop Seniorweb

10.00 uur | Bibliotheek Weesp

U kunt vragen stellen over laptop, desktop, telefoon of tablet. Wij zijn open van 10.00 tot 12.00 uur. Onder het genot van een kopje koffie of thee proberen wij u dan weer verder te helpen.

Gezellige buurtinloop 

10.00 uur | Trainspotting 

Een gezellige buurtinloop met een kop koffie/thee en wat lekkers om de week te beginnen tussen 10.00 en 12.30 uur. Iedereen is welkom. Kom gezellig langs bij Trainspotting.

Kom naar de ruilwinkel

11.00 uur | Trainspotting 

Duurzaam kleding ruilen of halen? Dat kan iedere dinsdagmiddag van 13.00 - 16.00 uur. Wil je jouw overtollige kleding inbrengen? Dat kan iedere maandagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur.

Dinsdag 15 februari

Spreekuur rechtswinkel

19.30 uur | Papelaan 99 

Wij houden spreekuur op dinsdagavond. Neem uw papieren mee betreffende uw zaak, zodat wij u een zo goed mogelijk advies kunnen geven. Wij vragen een bijdrage van € 2,-.

Lezing Annie Leibovitz

20.00 uur | City of Wesopa 

Maak kennis met het indrukwekkende oeuvre van fotografe Annie Leibovitz! Annie is uitgegroeid tot een van de meest invloedrijke fotografen van haar tijd, en werkte voor grote titels zoals Rolling Stone Magazine, Vanity Fair en Vogue.

Woensdag 16 februari

Administratie voor elkaar

9.30 uur | Papelaan 99

Inloopspreekuur voor hulp bij vragen over: kwijtschelding gemeentelijke belastingen, stadspas, scholierenvergoeding, gratis OV voor ouderen; wijzigen toeslagen, (zorg)verzekering; inschrijving voedselbank. Info: Wknops@versawelzijn.nl of 06-33951892.

Internationale Vrouwendag

10.00 uur | Gebouw Papelaan 99 

Stichting Vrouwen van Weesp geeft van 10.00 - 12.00 uur een voorbereiding voor Internationale Vrouwendag. 

Ontmoet & Groet Inloop 

13.00 uur | Papelaan 99 

Naast de inloop met thee en koffie hebben we deze middag ook een thema in teken staan van IJs/Winter. Hieraan kun je vrij deelnemen. Meedoen? Bel Nell op dinsdag, woensdag of donderdag. 06-51539984.

Donderdag 17 februari

Film: 'The last days of Gilda'

20.00 uur | City of Wesopa 

In een buitenwijk van Rio de Janeiro woont Gilda: een kleurrijke, onafhankelijke vrouw die dol is op lekker eten en goede seks. Entree € 9,50.

Ook weer begonnen met activiteiten? Meld ze dan via Gooiagenda.nl. Gaat uw activiteit niet door? Verwijder hem dan uit de agenda of wijzig uw tekst.