Artikelen in deze editie

WEESP Afgelopen donderdagavond kleurde het stadhuis voor het eerst in de kleuren van de Oekraïense vlag, blauw-geel. De gemeente Weesp wil hiermee haar steun en solidariteit uitspreken naar het Oekraïense volk.

Stempassen

Onderhoud windvaan stadhuis

Unieke post om goed in de gaten te houden

Het hiernamaals

Open call expo: Geloof, hoop, liefde

20 maart: Weesp Wijkt Uit!

Oude bomen Korte Stammerdijk ‘verdwenen’

Laatste loodjes gemeente

Verkeerssluis

WEESP Berry van Raay, WSPRMP, komt met het lied ‘Een Weesper zal ik wel blijven’, gezongen door Jan Hop en begeleid op de piano door Alexandra Anisimowiscz.

Zoekgebied windmolens

WEESP Vanaf donderdag 3 maart wordt er elke eerste donderdag van de maand een ontmoetingscafé georganiseerd door de Weesper bibliotheek. De bieb heeft als doel mensen met elkaar in contact te laten komen en elkaar beter te leren kennen.

De groentepluktuin Vers aan de Vecht heeft afgelopen week goed nieuws gekregen. Nadat de gemeente de activiteiten van de pluktuin afgelopen zomer heeft stilgelegd, hebben de initiatiefnemers niet stil gezeten. En dat heeft geloond.

In De Rode Potloodcast voeren we de komende weken gesprekken met de lijsttrekkers voor de verkiezingen van de bestuurscommissie Weesp-Driemond. We hanteren de volgorde van de lijstnummers en wel van achteren naar voren. Vandaag Lijst 28: Rupert Wijnmalen.

Wordt de bestuurscommissie een bestuurlijk ‘niemendalletje'?

Mentale problemen jongeren door corona nog acuter geworden

Donderdag 3 maart