Afbeelding

Voorjaarsmarkt in Oversingel

Algemeen

WEESP In Oversingel aan de Hugo de Grootlaan wordt weer een Voorjaarsmarkt georganiseerd. “Het is het eerste evenement na twee jaar in het verzorgingstehuis.”, aldus vrijwilligster Bep Krull.

De markt is op woensdag 13 april van 10:00-16:00 uur. De markt wordt geheel door een grote groep vrijwilligers georganiseerd. “Op die dag verkopen wij allerlei spulletjes: boeken, cd’s, sieraden, klokken, serviesgoed, curiosa puzzel en spellen. Maar ook gebreide en gehaakte omslagdoeken en mutsen. Teveel om op te noemen.”

Want daar blijft het ook niet bij. “Er is ook een grote loterij met prachtige prijzen.Voor degene die trek hebben zijn er poffertjes, soep en koffie met gebak.” De markt wordt georganiseerd om geld op te halen, de opbrengst gaat naar optredens en traktaties voor de bewoners van het verzorgingstehuis.

(Tekst gaat verder onder de foto.)

Al sinds de opening van Oversingel, zo’n 35 jaar geleden, is Bep betrokken bij het verzorgingshuis. Samen met haar man André zijn ze gezamenlijk goed voor meer dan 55 jaar aan vrijwilligerswerk. Afgelopen zomer werden zij hiervoor in het zonnetje gezet.