Afbeelding
Foto: Marinka Hilders

Na drie jaar weer de vloer op met ‘Dancing in the Dark’

Algemeen

Afgelopen maandagavond was de premiere ‘Dancing in the Dark’ van het Vechtstede College. Met verschillende voorstellingen die voorheen op locatie werden opgevoerd, was het deze keer ‘gewoon’ in de City of Wesopa. Tot en met donderdag is de voorstelling te zien en er zijn nog kaarten.

Het Vechtstede College presenteert na een ‘noodgedwongen coronapauze’ weer een nieuwe voorstelling. Een groep leerlingen heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan de voorstelling. Zowel voor als achter de schermen zijn leerlingen van klas 1 tot en met 6 betrokken. Rector Marcel van Dijk: “Het Vechtstede Theater is een van de bouwstenen van het Vechtstede College en zorgt altijd voor bijzondere voorstellingen.” Dit schreef hij in het voorwoord van het programmaboekje. 

De zaal was inmiddels volgelopen, de premiere was uitverkocht. Nadat iedereen zijn plek had gevonden ging het licht uit en de spot aan, de voorstelling ging beginnen. Op de vloer van het theater lag een rood kleed met aan beide kanten een rij stoelen. De coulisse was daarmee ..