De paasactie is vrijdag 15 en zaterdag 16 april.
De paasactie is vrijdag 15 en zaterdag 16 april. Foto: WeesperNieuws

Paas-etalagewedstrijd vanuit de WDO dit weekend

WEESP Vanaf vrijdag 15 april gaat de paasactie van start in Weesp. Het was hoog tijd voor weer iets leuks, vertelt Laurinda van Koster Di Giacomo. De actie loopt tot zaterdagmiddag en staat volledig in het teken van Pasen. “Het begin is er weer”, vertelt ze.

Samen met de leden van de WDO organiseert zij deze actie. "Dit leek ons leuk. Vroeger hebben we ook altijd van alles georganiseerd rondom Pasen." Er zijn twee verschillende paasacties. “Volwassenen krijgen bij de aangesloten winkels bij elke aankoop een bonnetje. Die kunnen ze invullen en dan kunnen ze een gevulde paastas winnen.” Niet alle winkels zijn aangesloten bij de WDO, maar de deelnemende winkels worden duidelijk aangegeven.

Ook voor de kinderen is er iets leuks bedacht: een etalagewedstrijd. “Kinderen kunnen naar eieren zoeken. Die zijn op kleur. Ze moeten dan tellen hoeveel eieren er van elke kleur te vinden zijn.” Alle ingevulde kaartjes moeten voor zaterdag 16 april 16.00 uur worden ingeleverd bij Wagenaar in de Slijkstraat. Diezelfde middag worden de winnaars beken gemaakt. "De prijzen worden diezelfde dag al langsgebracht."