Afbeelding
Foto: WeesperNieuws
Vrijwilligerscentrale

FC Weesp zoekt extra handen voor achter de bar

Algemeen

WEESP Samen maken we Weesp mooier. De Vrijwilligerscentrale Weesp selecteert elke week voor de lezers van het WeesperNieuws een aantal nieuwe/recente vrijwilligersvacatures binnen Weesp of in de nabije omgeving.

Help jij Mohammed bij zijn huiswerk?
Mohammed is 12 jaar en zou graag wat hulp bij school willen. Zijn ouders kunnen niet voldoende helpen door de taalachterstand en waarderen de hulp van buitenaf. Ben jij een vrouw die op dinsdag, woensdag of vrijdag na 16.00 uur tijd heeft om Mohammed te helpen?

Help jij mee achter de bar bij FC Weesp?
FC Weesp zoekt vrijwilligers die het kantineteam willen versterken op zaterdag- en zondagmiddag van 13.00-18.00. Je staat bezoekers van de kantine te woord, draait de bar en keuken, en stuurt het team van vrijwilligers aan. Je ontvangt hiervoor een vrijwilligersvergoeding.

Ga jij voor een gezellig gesprek en koffie met Janine?
Janine, 55, is een hele creatieve, hartelijke vrouw. Na de kunstacademie heeft ze als docent op een middelbare school gewerkt. Door haar prikkelgevoeligheid is dat nu helaas niet meer mogelijk en daardoor heeft ze ook haar sociale leven moeten inperken. Daar kan ze op zich goed mee omgaan, ze is positief ingesteld en kan zichzelf prima vermaken met haar grote hobby breien. Toch mist ze de gezelligheid van een praatje, samen koffie drinken of een spelletje. Heb jij wekelijks wat tijd beschikbaar en lijkt het je leuk om wat gezelligheid te bieden aan deze leuke, creatieve dame?

Vragen over vrijwilligerswerk?
Wil je vrijwilligerswerk gaan doen maar weet je nog niet precies wat? In een vrijblijvend gesprek kunnen de mogelijkheden worden doorgenomen. Op www.vcweesp.nl staat meer informatie over bovenstaande én andere vacatures. De vrijwilligerscentrale is bereikbaar op info@vcweesp.nl of 06 - 82 60 59 87. Ook (online) adviesgesprekken zijn mogelijk. Tijdens de meivakantie (25 april t/m 6 mei) is er geen inloopspreekuur.