Oude oorlogsvoertuigen weer in Weesp

WEESP Weesp ontvangt zaterdag 7 mei na een afwezigheid van twee jaar het konvooi van oorlogsvoertuigen.

De organisatie ’t Gooi Bevrijd heeft dit jaar veel aanmeldingen gekregen van rijders en hun voertuigen en een konvooi samengesteld van ca. 80 oorlogsvoertuigen en motoren. Het konvooi rijdt van 5 tot en met 8 mei verschillende routes door het Gooi. Zaterdag vertrekt de stoet vanuit Naarden naar Weesp. Als alles onderweg goed verloopt, rijden zij tussen 14.00 en 14.30 uur Weesp binnen richting de Herengracht voor een stop van 1,5 uur.

Moederdagactie winkeliers

WEESP De Weesper detaillisten pakken deze week uit met een Moederdagactie die er weer zijn mag. Centraal staat een actie van twee karikatuurtekenaars die zaterdag 7 mei tekeningen maken van kinderen als cadeau voor hun moeder.

De actie begint eigenlijk al op 4 en 5 mei, want dan kun je bij de winkeliers die meedoen aan de actie bij aankoop van minimaal 10 euro een bon invullen waarmee je een karikatuurtekening van jezelf kunt winnen. Na inlevering van alle bonnen op 5 mei worden er maar liefst tachtig gelukkigen gekozen van wie zaterdag 7 mei een karikatuur wordt gemaakt, die door het kind een dag later als verrassing cadeau kan worden gegeven.